سوال شما خیـــــــلی کلی است! از این جهت که تعریف شما از پخت و پز دانشجویی ممکنه با تعریف من یا شخص دیگه از پخت و پز دانشجویی فرق داشته باشه! اگر شما غذا بیرون نخوری، میتونی با حدود 350 خیلی خووب غذا بخوری! البته با حدود 200 تا 250 هم میشه، بستگی زیادی به عادات غذایی تون داره...یک موردی رو هم در نظر بگیرید که شهرهای کوچکتر لزوما به معنی هزینه های کمتر نیست.
اینکه اجاقتون گازی باشه یا برقی، موردی غیرقابل پیش بینی است! چون مثلا اجاق ما برقی است ولی خونه یکی از دوستان که فقط حدود 2 مایل با ما فاصله داره، اجاق گازی داره! یعنی حتی در یک شهر هم، نمیشه دقیق گفت که اجاق گازی است یا برقی.
اینکه اجاقتون گازی باشه یا برقی، موردی غیرقابل پیش بینی است! چون مثلا اجاق ما برقی است ولی خونه یکی از دوستان که فقط حدود 2 مایل با ما فاصله داره، اجاق گازی داره! یعنی حتی در یک شهر هم، نمیشه دقیق گفت که اجاق گازی است یا برقی.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.