(10-04-2014, 04:29 PM)'Dr.Roya' نوشته: سلام.من پدیرش master با TA از south dakota state university برای fall2014 دارم و الآن در سدد این هستم که هر چه زودتر برای ویزام اقدام کنم.چون I-20 هنوز به دستم نرسیده و می خوام از قبلش کارای ثبت نام سفارت رو انجام بدم که وقت کم نیارم.
1.من در همون شهری که دانشگاه واقع شده یه فامیل دور دارم که نمی دونم تو فرم ثبت نام بهتره بنویم US contact من یه relative هست یا friend ? در ضمن این شخص خودشون یکی از اساتید برجسته اون دانشگاست اما تو یه دپارتمان دیگه،به نظرتون موقع پر کردن فرم اسم organization که us contact من توش هست رو بنویسم south dakota state university یا ممکنه مساله ساز بشه؟
2.خودم قصد دارم برای ویزا برم دبی چون اونجا فامیل نزدیک دارم و می تونن بهم تو رفت و آمد کمک کنن با توجه به اینکه به احتمال زیاد تنها باید برم برای ویزام .
رشتم مهندسی برق الکترونیک هستش و تا حالا هم نه سابقه رد شدن مصاحبه از جایی داشتم نه چیزه حساسیت زای دیگه ای!
شما الآن با توجه به شرایط فعلی من سفارت کجارو پیشنهاد می کنید؟دبی انتخاب خوبیه؟
سلام
بهتره تا حد امكان فاميل دور رو مطرح نكنيد. و براي تماس هم از نفراتي كه در طي پروسه ي پذيرش باهاشون ارتباط داشتيد استفاده كنيد مثلا منشي دپارتمان. از نظر من دبي خوبه و چون خودتون عنوان كرديد مورد حساسيت زا نداريد مشكلي نبايد باشه. فقط رشتهي شما به احتمال 90 درصد كلير ميخوره و احتمالا ويزاي مالتي هم شامل حالتون نشه.
شادزي
بهتره تا حد امكان فاميل دور رو مطرح نكنيد. و براي تماس هم از نفراتي كه در طي پروسه ي پذيرش باهاشون ارتباط داشتيد استفاده كنيد مثلا منشي دپارتمان. از نظر من دبي خوبه و چون خودتون عنوان كرديد مورد حساسيت زا نداريد مشكلي نبايد باشه. فقط رشتهي شما به احتمال 90 درصد كلير ميخوره و احتمالا ويزاي مالتي هم شامل حالتون نشه.
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull