17-05-2014, 11:59 PM
نظر شخصی من اینه که تحصیل در دانشگاهی با رتبه بدتر ولی در گرایشی که آدم به اون علاقه داره بهتر از این هست که در دانشگاه بهتر چیزی رو بخونه که بهش علاقه نداره چون این موضوع روی آینده تحصیلی و شغلی آدم تاثیر زیادی می گذاره و انگیزه های او رو تا جد زیادی تحت تاثیر قرار میده.
بنابراین اگر امکانش هست که گرایش مورد علاقه تون رو در دانشگاه غیر معروف تری نسبت به علم و صنعت بخونید به نظرم بهتر از این هست که یک سال دیگه دوباره برای کنکور وقت بگذارید. دوباره خوندن گاهی جواب میده ولی تقریبا 70-60 درصد دوستان من که دوباره کنکور خوندن رتبه هاشون تغییر چشمگیری نکرد و فقط اونهایی تغییرشون زیاد بود که بار اول خیلی کم وقت گذاشته بودند.
بنابراین اگر امکانش هست که گرایش مورد علاقه تون رو در دانشگاه غیر معروف تری نسبت به علم و صنعت بخونید به نظرم بهتر از این هست که یک سال دیگه دوباره برای کنکور وقت بگذارید. دوباره خوندن گاهی جواب میده ولی تقریبا 70-60 درصد دوستان من که دوباره کنکور خوندن رتبه هاشون تغییر چشمگیری نکرد و فقط اونهایی تغییرشون زیاد بود که بار اول خیلی کم وقت گذاشته بودند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -