12-06-2014, 08:12 AM
(12-06-2014, 12:02 AM)'mehran65' نوشته: درود بر شما
من رشتم مهندسی مکاترونیک هستش. لیسانشم معدل 16.3 و ارشدم 16 از دانشگاه سرتاسری
دوتا اختراع و چندتا مقاله داخلی و یک isi هم دارم. به نظر شما شانس اسکالرشیپ دارم؟ کدوم دانشگاه های ایتالیا رشته منو دارن؟
بعد چجوریه. مدرک زبان الزامیه؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
ضمن خوش امدگویی به شما دوست عزیز.
رشته شما در تعداد زیادی از دانشگاهها ارائه میشه و شانس شما مناسب می باشد. برخی از دانشگاهها ددلاین اونها به پایان رسیده اما برخی دیگه جولای می باشد. باید سایتها رو چک کنید و موقعیت خالی یا تماس با استاد رو فراموش نکنی. دانشگاههایی که رشته مکاترونیک رو ارائه میدن میشه به: پلی تکنیک میلان و تورین، دانشگاههای بولونیا، ترنتو، پادوا، پیزا و رم. و همچنین موسسه تحقیقاتی در زمینه رباتیک و مکاترونیک.
مدرک زبان هم برای مقطع دکتری لازمه هم برای دانشگاه و هم ویزا.
رشته شما در تعداد زیادی از دانشگاهها ارائه میشه و شانس شما مناسب می باشد. برخی از دانشگاهها ددلاین اونها به پایان رسیده اما برخی دیگه جولای می باشد. باید سایتها رو چک کنید و موقعیت خالی یا تماس با استاد رو فراموش نکنی. دانشگاههایی که رشته مکاترونیک رو ارائه میدن میشه به: پلی تکنیک میلان و تورین، دانشگاههای بولونیا، ترنتو، پادوا، پیزا و رم. و همچنین موسسه تحقیقاتی در زمینه رباتیک و مکاترونیک.
مدرک زبان هم برای مقطع دکتری لازمه هم برای دانشگاه و هم ویزا.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public