(04-05-2014, 09:48 PM)'elahe' نوشته:بله حق با شماست من لحن خوبی به کار نبردم نه من پایه زبانم متوسط بوده اما از لانگمن شروع کردم بعد اومدم سراغ دلتای معروفی که همه میخونن اما انگار اشتباه کردم در انتخاب کتاب (هر گردی گردو نیست! ) )
همونطور که دوستم گفتند اول کمی مطالعه اش کنید اگر بازم به نظر ساده بود برید سراغ بارونز. فقط قویا توصیه میکنم که این کتاب به خوبی تک تک انواع سوال رو به شما اموزش میده و بعد هم در اون مورد تمرین های خوبی داره. بازم با خودتونه که اول برید سراغ بارونز
بارونز کتاب آموزشی نیست و تعدادی کارهایی مثل skim scan و Note taking رو خوب کار کرده. شما خوب کاری کردید که با لانگمن شروع کردید احتمالا همون کمک کرده که سطحتون بالاتر بیاد. Delta 's key to the next
genereation TOEFL Test اسم کاملشه و آخرین ریویژن مثل اینکه سال قبل به بازار اومده. از سایت کتاب چک کنید که بهتون قدیمیش داده نشه تو سایت هم ممکنه باشه تو بخش کتابخونه
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull