12-07-2014, 09:38 PM
دوستان سلام میخواستم بدونم گرفتن ویزای تحصیلی کشور امریکا محدودیت سنی هم داره؟(حالا برای هر مقطع تحصیلی که باشه)
سپاس
سپاس
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟
|
12-07-2014, 09:38 PM
دوستان سلام میخواستم بدونم گرفتن ویزای تحصیلی کشور امریکا محدودیت سنی هم داره؟(حالا برای هر مقطع تحصیلی که باشه)
سپاس
12-07-2014, 11:01 PM
(12-07-2014, 09:38 PM)'siahsefid' نوشته: دوستان سلام میخواستم بدونم گرفتن ویزای تحصیلی کشور امریکا محدودیت سنی هم داره؟(حالا برای هر مقطع تحصیلی که باشه) سلام بر شما دوست عزیز
جایی ذکر نشده محدودیت سنی وحود دارد ولی عملا برای مقاطع تحصیلی لیسانس و فوق لیسانس سن بالای 30 سال را سختگیری می کنند البته تا جایی که من میدونم این موضوع در مورد ما خاورمیانه ای ها بیشتر مصداق دارد! چون میگن میخواد بیاد بمونه! شاد باشی [b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
14-07-2014, 03:12 PM
با سلام و خسته نباشید
من خواستم لیست دانشگاهی که به ایرانیا تو رشته مهندسی صنایع واسه ارشد یا دکتری مستقیم پذیرش با فاند رو میدن بپرسم شرایط خودم هم این شکلیه : معدلم 16.40 دانشگاه آزاد مقاله هم دارم ثبت اختراع هم دارم در حال یادگیری زبانم سوال دوم اینکه که ترم بهار پذیرش با فاند میدن واگه میدن کی باید اقدام کنم ؟ و سوال سوم اینکه چه زمینه هایی تو مهندسی صنایع بیشتر مورد علاقه اساتیدیه که به ایرانیا بیشتر فاند میدن؟ با تشکر لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.
15-07-2014, 12:06 PM
(12-07-2014, 09:38 PM)'siahsefid' نوشته: دوستان سلام میخواستم بدونم گرفتن ویزای تحصیلی کشور امریکا محدودیت سنی هم داره؟(حالا برای هر مقطع تحصیلی که باشه) سلام
محدودیت سنی به اونصورت که شما فرض کنید قانون نوشته شده هست و در جایی ثبت شده خیر. ولی عمدتا افرادی که از رنج سنی خاصی خارج شدند نیاز دارند آفیسر رو متقاعد کنند که به علت علاقه اشون به تحصیل هست که دارن اقدام میکنند و در این سن و سال خیال این رو ندارند که جلای وطن کنند و بر نگردند. کمی شاید این مورد کار رو پیچیده کنه. ولی پارسال شاهد بودیم فردی با حدود 42-43 سال سن برای دکتری از عشق اباد به خوبی نتیجه گرفت. پس غیر ممکن نیست.فکر میکنم جای این سوالم اینجا نبود. شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull
17-07-2014, 02:47 AM
با سلام خدمت دوستان
بنده لیسانس مهندسی اتومکانیم دارم از دانشگاه غیر انتفاعی با معدل 13.5 و کارشناسی ارشد مکانیک تبدیل انرژی از دانشگاه آزاد با معدل 19.40 تا الان به غیر از مقاله تزم که هنوز جوابش نیومده سه تا آی اس آی دارم. میخواستم بدونم با نمره زبان خوب مثلا آیلتس 7 و البته جی آر ای آیا شانسی برای فاند دکتری در رشته تبدیل انرژی در آمریکا دارم؟ ممنون میشم اگر دوستان راهنماییم کنند.چون واقعا معدل لیسانس نگرانم کرده.
17-07-2014, 07:55 AM
(17-07-2014, 02:47 AM)'azi66' نوشته: با سلام خدمت دوستان درود
متاسفانه همونطور که اشاره کردید معدل لیسانستون مناسب نیست و به نظر میرسه دانشگاههای امریکا رو این موضوع بیشتر حساسن ولی اینطور نیست که کلا شانس شما از بین بره. شما معدل فوق بسیار خوبی دارید و با احتساب مقاله تز رزومه تحقیقاتی قوی دارید. بدون شک GRE برای شما اهمیت داره تا بتونید کمی معدل لیسانس رو جبران کنید. به نظرم میتونید توجه استادها رو در مورد ریسرچ جلب کنید و پذیرش بگیرید موضوعی که شاید یکم باید بهش توجه کنید بحث گرفتن ویزا هم هست. متاسفانه طبق این بخشنامه کلا رشته های مربوط به انرژی به مشکلات خیلی زیادی خوردن و بسیاری از دوستان زیجکت شدن. برحال به نظره بجز امریکا کشورهای دیگه ای رو هم مدنظر داشته باشید که به مشکلی بر نخورید. You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
17-07-2014, 01:37 PM
سلام, من امسال کنکور داشتم و احتمالا در یکی از دانشگاه های ازاد تهران و در رشته ی IT یا کامپیوتر مشغول به تحصیل میشم. قصد دارم پس از 1 سال گذروندن دوره ی کارشناسی در ایران برای پذیرش در امریکا اقدام کنم و بعدشم اقامت دائم بگیرم ولی متاسفانه اطلاعاتی برای apply در وسط دوره ی کارشناسی و مراحل اقامت گرفتن بعد تحصیل ندارم مشکلی هم برای زبان ندارم و تا چند ماه دیگه امتحان تافل میدم شما میتونید منو راهنمایی کنید که از کجا باید شروع کنم ؟ چطوری ویزا بگیرم ؟ اصلا میتونم وسط دوره ی کارشناسی پذیرش امریکا بگیرم ؟ چند واحد باید بگذرونم تا بتونم اپلای کنم؟ چطوری بعد از تحصیل اقامت دائم بگیرم ؟
17-07-2014, 02:03 PM
با سلام خدمت دوستان
چطور میتونم لیست دانشگاه های آمریکا و آدرس اینترنتی آنها به همراه رنک رو داشته باشم؟ من میخوام برای پذیرش در آمریکا اقدام کنم.چطور استادای مرتبط رو پیدا کنم؟ ممنون از راهنمایی شما
17-07-2014, 02:22 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 17-07-2014, 02:25 PM توسط ahmadpashaei.)
(17-07-2014, 01:37 PM)'morgan666' نوشته: سلام و خوش اومدین با این سایت
من اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم فکر می کنید دانشجوی کارشناسی بودن برای اپلای یا مهاجرت امتیاز محسوب میشه! اگر اینطوره باید بگم کاملا اشتباه هست و اگرم بخواهید با ویزای تحصیلی و برای کارشناسی برید از همین الان برید نه اینکه یکسال وقتتون رو تلف کنید برای هیچ. اینم باید بگم که این بحث فاند و ... مال تحصیلات تکمیلی هست و برای کارشناسی و تا حدی ارشد باید خودتون هزینه کنید که تقریبا بسته به دانشگاه حدود 120تا 200میلیون تومان درهرسال میشه. از طرف دیگه از دانشگاه های ایران تازه اونم دانشگاه آزاد تقریبا محاله بتونید به یک دانشگاه آمریکا ترنسفر کنید که واحدهاتون رو بپذیرن.من فقط یک مورد دیدم طرف ترم 6 الکترونیک علم و صنعت رو همخونده بوده ولی با شوهرش (برای دکترا) رفتن کانادا ولی بعد از یکسال پرتی و دوندگی و اینکه کلیییی چونه زده و حضوری رفته دانشگاه تونست به قدر 3 ترم تطبیق واحد بده و بقیه رو ادامه بده.حالا شما که تازه می خواید اقدام کنید برای پذیرش. نکته دیگه اینکه شما برای تحصیل در کارشناسی باید آزمون انگلیسی SAT هم بدین. اقامت دایم هم کلا قضیه متفاوتی هست و در حین تحصیل نمیشه گرفت.بعد تحصیل اگر بتونید کاری پیدا کنید ویزاتون تغییر می کنه و .... ضمنا شما باید حتما جزوه راهنمای پذیرش رو از بالای همین صفحه دانلود کرده و بخونید تا با این مسایل کمی آشنا بشید.اینجوری همه چیز برای شما سوال هست.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
17-07-2014, 02:33 PM
(17-07-2014, 02:03 PM)'azi66' نوشته: با سلام خدمت دوستان سلام به شما
از سایتهای رنکینگ مثل QS رنک دانشگاه ها رو در رشته خودتون می بینید و اسم اونها رو در گوگل سرچ کنید اولین لینک مال همون دانشگاه هست. برای پذیرش حالا از هر کشوری باید زمان زیادی برای سرچ دانشگاه ها و مدارک لازمه و استادا و موضوع کارشون بذارید که اونم فقط از طریق همون سایت دانشگاه ها امکان پذیره.میرین در قسمت مربوطه مثلا faculty members,requirements,.... شرایطشون رو بهتره در یک فایل متنی به تفکیک برای هر دانشگاه دخیره کنید تا موقع اپلای اطلاعات مرتب و کاملی داشته باشید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم |
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
29 مهمان |