10-01-2014, 10:14 PM
(10-01-2014, 09:34 PM)'shinorik' نوشته: سلام من برای گرفتن اطلاعات درباره ی تحصیل در دانشگاه های آمریکا نیازمند راهنمایی تون هستم هیچ اطلاعی ندارم لطفا کمکم کنید البته با توجه به محدودیت مالی....
سوالتون خیلی کلیه و جواب سوال شما تقریبا نصف اطلاعات این سایت خواهد بود، اما برای شروع، اگر برای مقطع کارشناسی میخواهید پذیرش بگیرید، این موضوع رو بخونید تا با مدارک مورد نیاز آشنا بشید. همچنین به لینک «جزوه» که در منوی بالای صفحه وجود داره، مراجعه کنید و قسمت «برنامهریزی برای گرفتن پذیرش» رو بخونید تا اطلاعات کلی و اولیه رو بدست بیارید. جزوه لینکهایی داره که در ادامه مسیر شما رو راهنمایی خواهد کرد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.