19-07-2014, 05:04 PM
با سلام
می خواستم ببینم که تاثیر نمره ی GRE در پذیرش چقدره و چقدر می تونه معدل را پوشش بده؟
مرسی
می خواستم ببینم که تاثیر نمره ی GRE در پذیرش چقدره و چقدر می تونه معدل را پوشش بده؟
مرسی
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند
|
19-07-2014, 05:04 PM
با سلام
می خواستم ببینم که تاثیر نمره ی GRE در پذیرش چقدره و چقدر می تونه معدل را پوشش بده؟ مرسی
19-07-2014, 06:05 PM
'fafa92 dateline='' نوشته: با سلام سلام دوست عزیز کسی بطور قطع نمی تونه بگه چقدر معدل را جبران می کنه بهتره بگیم اخیرا یکی از مدارک الزامی بسیاری از دانشگاه ها نمره جی ار ای یا جیمت هست و برخی از دانشگاه ها هم نمره حداقلی برای ان تعیین کرده اند ولی بطور قطع یکی از عواملی که در افزایش شانس پذیرش و بورس در دانشگاه های امریکا و کانادا شناخته شده است این ازمون هست که به عنوان تنها عامل استاندارد جهانی در ارزیابی توانایی داوطلبان با سطوح علمی متفاوت به علت دانشگاه های کمتر شناخته شده بکار می رود [b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
20-08-2014, 03:13 AM
(17-08-2014, 11:45 PM)'ashkan065' نوشته: با تشکر از راهنماییتون
راستش در مورد کارشناسی هم شرایطم دقیقا مثل ارشد بوده. رشته معماری. معدل 18:30 از ازاد مشهد و البته نفر اول ورودی. اما زبان رو تازه شروع کردم و هنوز به اون سطح لازم نرسیدم. عذر میخوام وقتتون رو هم گرفتم. فقط یک سوال من مدرک زبان رو باید بگیرم و بعد شروع کنم به انجام کارهای اداری و ایمیل زدن یااز الان می تونم اقدام کنم؟ و سوال دیگم اینکه یعنی بدون isi میشه برای دکتری بورس شد؟؟؟ ممنون و سپاس از لطف شما
20-08-2014, 10:16 AM
(20-08-2014, 03:13 AM)'maryam_mbv' نوشته: داشتن isi شانس پذيرش رو زياد تر ميكنه اما ديدم كسايي رو كه بدون isi فاند گرفتن.فقط شانس رو بيشتر ميكنه داشتنش.
از الان هم ميتوني ايميل بزني و اين كارر وانجام بده . معدل ارشدت تقريبا چند ميشه؟
22-08-2014, 05:27 AM
سلام.
برام سوال پیش اومده که آیا کارهای تجاری که انجام می دیم می تونه روی دید استاد تاثیر بگذاره ؟ مثلا من برنامه نویس هستم و یک ایده یک سایت را پیاده سازی کردم و همچنین یک ایده اپلیکیشن رو موبایل رو دارم پیاده میکنم که هر دوی اینا با قصد تجاری نوشته شده اند ولی مورد مشابه در ایران ندارند و به نوعی میشه گفت یک ایده های جدیدی هستند. آیا این مطلب متونه در نظر استاد تاثیر بگذاره؟ مثلا با خودش بگه: معلومه که طرف فقط تئوری یاد نگرفته و دستی توی کد هم داره.
داشتن اینگونه توانایی ها تاثیر مثبت داره با این حال اینها به راحتی اثبات پذیر نیستند و هر فردی ممکنه از این ادعاها بکنه بدون اینکه واقعا اونها رو انجام داده باشه. به همین دلیل در کشورهای پیشرفته معمولا داشتن معرف که کارهای شما رو تایید و توصیه کنه به ویژه برای شرکت ها که قراره از توانمندی های کاربردی شما استفاده کنند و بابتش به شما پول بدهند خیلی مهم هست یا هم که مثلا مصاحبه های طولانی برگزار می کنند تا در مورد توانمندی هاتون مطمئن بشن. طبیعتا اون معرف هم باید خودش یک فرد شناخته شده ای براشون باشه. این همه آزمون رسمی و مدرک دانشگاهی که می بینید وجود داره برای اثبات همین توانمندی ها و رسمی بودنشون ایجاد شده. با این توضیحات شما به سختی می تونید از فعالیت ها و توانمندی های فوق برنامه و جانبی تون برای پذیرش گرفتن استفاده کنید ولی اینها بعدا در حین تحصیل و کار به درد شما می خوره و می تونید به واسطه اونها خودتون رو فرد توانمندتری معرفی کنید.
(22-08-2014, 05:27 AM)'ehsan99999' نوشته: سلام. ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
25-08-2014, 04:58 PM
سلام
کسی در مورد تبدیل معدل از سیستم آلمان به آمریکا اطلاع داره؟؟؟ ممنون میشم اگه کسی بتونه کمک کنه
25-08-2014, 09:37 PM
(25-08-2014, 04:58 PM)'Aylar' نوشته: سلام سلام.اینجا راجع به سیستم معدل آمریکا در این تاپیک و راجع به آلمان در این تاپیک بحث شده که Foreverblue عزیز زحمت کشیدن و فایل تصویری دانشگاه مونیخ رو گذاشتن شاید به دردتون بخوره. شاید همین دانشگاه صنعتی مونیخ تصاویر دیگه هم برای تبدیل مکورد نظر شما داشته باشه ولی تا جاییکه من میدونم خود دانشگاه هایی که اپلای می کنید اینکارو در حین پروسه پذیرش براتون انجام میدن و یا اگر نکنن هم از طریق موسسات ویژه ای مثل WES اینکارو درخواست می کنند. در این صفحه ویکیپدیا هم اطلاعاتی برای نمره ها وجود داره.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
18-09-2014, 12:57 AM
سلام، میخواستم بدونم امتحان gre برای دانشگاههای کانادا هم مهمه یا فقط برای آمریکاست؟ " ممنون "
18-09-2014, 11:18 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 18-09-2014, 11:21 AM توسط ahmadpashaei.)
(18-09-2014, 12:57 AM)'dianna' نوشته: سلام، میخواستم بدونم امتحان gre برای دانشگاههای کانادا هم مهمه یا فقط برای آمریکاست؟ " ممنون " سلام و خوش آمدین برخی دانشگاه های کانادا که GRE می خوان ولی برای دانشکده های دیگه یا دانشگاه های دیگه یک نمره قابل قبول GRE با توجه به شباهت سیستمشون به آمریکا و وجود رقابت بسیار بالای کاندیداهای پذیرش برای کشور متمول و مهاجر پذیری مثل کانادا بسیار میتونه مفید باشه.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم |
|