04-08-2014, 01:45 PM
(04-08-2014, 01:37 PM)'alirezanil' نوشته: سلام. من لیسانس مکانیک از دانشگاه آزاد دارم . معدلم 15 است و رزومه خاصی هم ندارم. می خوام برای ارشد از ایتالیا پذیرش بگیرم. رشته های مرتبط با رشته من چیاست؟ برای 2015.
من می خوام حتماً قبول بشم. کدوم دانشگاه و کدوم رشته شانس بیشتری دارم؟ یا هر رشته ای که میشه که شانس داشته باشم نه فقط مکانیک؟ هزینه هم برام مهم نیست یعنی دنبال فاند و ... نیستم.
وقت دارم برای زبان و آیلتسم در حد 6.5 است.
دروود بر شما.
شم رشته هی مختلفی رو میتونی انتخاب کنی از جمله Mechatronic , Automotive , Energy , Biomechanic و Mechanic و engineering managment خلاصه شما با داشتن این معدل و نمره ایلتس 6.5 شانست خوبه. برای دانشگاههای polimi , polito , Bologna , Sapienza Terento میتونی اقدام کنی.
شم رشته هی مختلفی رو میتونی انتخاب کنی از جمله Mechatronic , Automotive , Energy , Biomechanic و Mechanic و engineering managment خلاصه شما با داشتن این معدل و نمره ایلتس 6.5 شانست خوبه. برای دانشگاههای polimi , polito , Bologna , Sapienza Terento میتونی اقدام کنی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public