05-08-2014, 01:53 AM
بازم ممنون.یه سوال دیگه من چند سال سابقه تدریس دارم بصورت حق التدریس در دانشگاه ازاد.آیا می تونم بعنوان مدرس دانشگاه اقدام کنم؟چون جز لیست مشاغل بوده.
مهاجرت کارکنان ماهر فدرال طبق قانون 4 می 2013
|
05-08-2014, 01:53 AM
بازم ممنون.یه سوال دیگه من چند سال سابقه تدریس دارم بصورت حق التدریس در دانشگاه ازاد.آیا می تونم بعنوان مدرس دانشگاه اقدام کنم؟چون جز لیست مشاغل بوده.
کد 4011 برای مدرسان دانشگاه (University professors and lecturers) هست و قاعدتا اگر در 10 سال اخیر بوده باشه نباید مشکلی باشه. سعی کنید نامه سابقه کار در سربرگ رسمی دانشگاه باشه و مهر و امضا داشته باشه و در اون به بازه زمانی (مهر 1385 تا مهر 1388)، تعداد ساعت های کار (44 ساعت در هفته تمام وقت حساب میشه و کمتر از اون درصدبندی میشه مثلا 20 ساعت در هفته نصف هفته حساب میشه) و حقوق، سمت (مدرس دانشگاه)، رئوس وظایف اشاره شده باشه. گواهی بیمه را هم بگیرید و سپس ترجمه رسمی اونها رو به تایید دادگستری امورخارجه برسونید.
از روی فرم چک لیست که در اینجا قرار داره به دقت کنترل کنید که چه فرم ها و مواردی می بایست پر بشن و برای راهنمایی در پر کردن اونها هم اینجا رو مطالعه کنید و اگر سوالی پیش اومد بپرسید. تاپیک اشتباهات رایج رو هم حنما نگاه کنید. (05-08-2014, 01:53 AM)'khorshid20' نوشته: بازم ممنون.یه سوال دیگه من چند سال سابقه تدریس دارم بصورت حق التدریس در دانشگاه ازاد.آیا می تونم بعنوان مدرس دانشگاه اقدام کنم؟چون جز لیست مشاغل بوده. ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
05-08-2014, 01:04 PM
(05-08-2014, 08:51 AM)'M1KE' نوشته: کد 4011 برای مدرسان دانشگاه (University professors and lecturers) هست و قاعدتا اگر در 10 سال اخیر بوده باشه نباید مشکلی باشه. سعی کنید نامه سابقه کار در سربرگ رسمی دانشگاه باشه و مهر و امضا داشته باشه و در اون به بازه زمانی (مهر 1385 تا مهر 1388)، تعداد ساعت های کار (44 ساعت در هفته تمام وقت حساب میشه و کمتر از اون درصدبندی میشه مثلا 20 ساعت در هفته نصف هفته حساب میشه) و حقوق، سمت (مدرس دانشگاه)، رئوس وظایف اشاره شده باشه. گواهی بیمه را هم بگیرید و سپس ترجمه رسمی اونها رو به تایید دادگستری امورخارجه برسونید. متاسفانه بعید می دونم بتونم همچین نامه ای دریافت کنم.در چند واحد مختلف تدریس داشتم که شاید جمعا بعضی ترمها به 40 ساعت می رسید ولی بعضی ترمها زیر 20 ساعت بوده.حقوق ماهیانه دریافت نمی کردم بلکه ترم به ترم یعنی سالی دوبار دریافتی داشتم.بیمه هم نبودم.با این حساب بهتره که اصلا بعنوان نفر اصلی اقدام نکنم؟چون همسرم حدود 7 سال سابقه کار با بیمه داره.البته زبانش از من ضعیف تره.یه موسسه تلفنی بهم گفته بود هر کدومتون زبانش قوی تره به عنوان نفر اول اقدام کنه!
با این حساب سابقه کار شما به اون صورت اثبات شده نیست. در سایت اداره مهاجرت اشاره شده at least one year of continuous and paid (full-time or an equal amount in part-time) work experience in a single occupation حقوق بگیر بودن و یک سال تمام وقت بودن از شرایط ش بوده. اگر به طور منظم در این سه سال هفته ای 20 ساعت کار کرده بودین میشد اون رو معادل 1.5 سال تمام وقت در نظر گرفت ولی به این شکل که ترمی 20 یا 40 ساعت بوده سرجمعش به زحمت معادل یکی دو ماه کار تمام وقت میشه.
اگر کار همسرتون در فهرست مشاغل بوده و سابقه کار کامل تری دارند بهتره ایشون نفر اصلی باشه و زبانشون رو هم بهبود بدن و بقیه مراحلی که در سایت اشاره شده رو پیش برین. (05-08-2014, 01:04 PM)'khorshid20' نوشته: ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
05-08-2014, 11:21 PM
(05-08-2014, 01:53 AM)'khorshid20' نوشته: بازم ممنون.یه سوال دیگه من چند سال سابقه تدریس دارم بصورت حق التدریس در دانشگاه ازاد.آیا می تونم بعنوان مدرس دانشگاه اقدام کنم؟چون جز لیست مشاغل بوده. (05-08-2014, 10:38 PM)'M1KE' نوشته: با این حساب سابقه کار شما به اون صورت اثبات شده نیست. در سایت اداره مهاجرت اشاره شده at least one year of continuous and paid (full-time or an equal amount in part-time) work experience in a single occupation حقوق بگیر بودن و یک سال تمام وقت بودن از شرایط ش بوده. اگر به طور منظم در این سه سال هفته ای 20 ساعت کار کرده بودین میشد اون رو معادل 1.5 سال تمام وقت در نظر گرفت ولی به این شکل که ترمی 20 یا 40 ساعت بوده سرجمعش به زحمت معادل یکی دو ماه کار تمام وقت میشه. بله شغل ایشون بوده و از طرفی تدریس در دانشگاه هم داشته که دوسالش تمام وقت بوده و چند سالش حق التدریسی ولی با بیمه بوده.ولی چون زبانش کمی ضعیف تر بود فکر کردم خودم نفر اصلی باشم که با توضیحات شما قضیه منتفیه و خود همسرم باید نفر اصلی باشه.فقط نمی دونیم مهمه توی پرونده کدوم شغلش نوشته بشه؟اصلا میشه به هردوتاش اشاره بشه؟
شما باید زیر عنوان شغلی اقدام کنید که 1- در فهرست مشاعل موجود باشه و 2- برای اون دست کم یک سال سابقه کار تمام وقت داشته باشند. اینکه کارهای دیگه ای هم کرده باشند مشکلی نداره و در فرم هایی که سابقه فعالت های فرد پرسیده میشه می بایست به اونها هم اشاره کنند. اینطور نباشه که برای امتیاز آوردن مثلا 6 ماهش از یک شغل باشه و 6 ماه دیگه اش از شغل دیگه ای. همین طور شغل های تمام وفت همپوشانی نداشته باشه. مثلا اینطور نباشه که برای ایشون از سال 90 تا 92 به عنوان "مدرس" بیمه رد شده باشه بعد از سال 87 تا 91 هم در شغل دیگه ای به طور تمام وقت مشغول بوده باشن. وقتی بیمه می گیرین به همه سوابق اشاره میشه و بهتره بر اساس اون بازه زمانی سابقه کارها تنظیم بشن.
(05-08-2014, 11:21 PM)'khorshid20' نوشته: ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
Aboriginal Proverb -
06-08-2014, 10:13 AM
'khorshid20 نوشته: 'khorshid20' pid='64724' (06-08-2014, 06:14 AM)'M1KE' نوشته: شما باید زیر عنوان شغلی اقدام کنید که 1- در فهرست مشاعل موجود باشه و 2- برای اون دست کم یک سال سابقه کار تمام وقت داشته باشند. اینکه کارهای دیگه ای هم کرده باشند مشکلی نداره و در فرم هایی که سابقه فعالت های فرد پرسیده میشه می بایست به اونها هم اشاره کنند. اینطور نباشه که برای امتیاز آوردن مثلا 6 ماهش از یک شغل باشه و 6 ماه دیگه اش از شغل دیگه ای. همین طور شغل های تمام وفت همپوشانی نداشته باشه. مثلا اینطور نباشه که برای ایشون از سال 90 تا 92 به عنوان "مدرس" بیمه رد شده باشه بعد از سال 87 تا 91 هم در شغل دیگه ای به طور تمام وقت مشغول بوده باشن. وقتی بیمه می گیرین به همه سوابق اشاره میشه و بهتره بر اساس اون بازه زمانی سابقه کارها تنظیم بشن. ایشون حدود 7 سال سابقه بیمه داره که 4 سال و چند ماهه که در یک شرکت خصوصی کار می کنه اما بین این 4 سال دوسالش را که مدرس دانشگاه هم بود و از دانشگاه بیمه شده بود دیگه از شرکت بیمه نشد.حالا با این حساب باید چیکار کنیم؟
مشکلی نداره. برای اداره مهاجرت نیازی نیست اشاره کنند که همزمان با دانشگاه در اون شرکت هم به صورت پاره وقتی چیزی کار می کردند چون گاهی افرادی که مدرس دانشگاه هستند در شرکت ها هم رفت و آمد دارند. بلکه مثلا اشاره کنند ابتدا 2 سال به صورت تمام وقت در اون شرکت بودند بعد 2 سال تمام وفت در دانشگاه مدرس بودند بعد هم دوباره 3 سال تمام وقت در شرکت مشغول شدن تا الان. تاریخ ها و بازه های زمانی رو همونطور که گفتم با نامه سابقه بیمه که از تامین اجتماعی می گیرین تنظیم کنید و با هم همخوانی داشته باشن.
(06-08-2014, 10:13 AM)'khorshid20' نوشته: ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
Aboriginal Proverb -
07-08-2014, 11:03 PM
سلام
من ترم آخر مهندسی عمران هستم و میخواهم بعد از اتمام درسم واسه مهاجرت اقدام کنم ( البته اگه شرائط در آینده تغییر نکند) یه سوال دارم اگه از دوستان مطلع راهنمایی بگیرم ممنون میشم. چون شغل من نظارت روی پروژه های ساختمانی است (با توجه به رشته تحصیلی ام در کنار چند مهندس عمران به عنوان ناظر مشغول به کار هستم) سوالم اینه که اگر یکسال سابقه کار مرتبط با مدرک تحصیلی، مربوط به قبل از تاریخ صدور مدرک تحصیلی باشه مشکلی ایجاد می کنه یا خیر؟
15-09-2014, 10:48 PM
سلام.من همه شرایط مهاجرت رو دارم ولی نمرهٔ زبانم اورال ۶ هستش ولی ۲ تا از اسکیلهام ۵.۵ بوده.به نظرتون با این شرایط پروندم رو قبول میکنن یا رد میشه؟؟؟؟؟
ویرایش توسط MaMi به دلیل تبدیل فینگلیش به فارسی |
|