01-08-2014, 01:40 PM
(01-08-2014, 12:10 PM)'nazanin.n' نوشته: سلام. ممنون که سریع پاسخ دادین. البته 19.4 معدل ارشدم هست بدون نمره پایان نامه، نه معدل لیسانسم.
معدل کل لیسانسم 16.44 هست که معدل دو ساله آخرم 17.5 شده.
می خواستم بدونم تو این 9 ماه که وقت دارم برای تقویت رزومه چی کار کنم؟ مقاله تو مجله علمی پژوهشی یا ....؟
برای تدریس به کاردانی و کارشناسی ها هم چند تا پیشنهاد بهم شده بود( تو دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی ) اما چون زیاد به تدریس علاقه ندارم نرفتم. اگه تو رزومم اثر داره می تونم برای ترم مهر برم دنبالش. تدریس به نظر شما بهتره یا مقاله یا ...؟
ممنــــــــون
خواهش میکنم.
بنده هم اشاره کردم به معدل فوق شما. منظور از با فرض!!! به این که معدل لیسانس بالایی داشته باشید بود!
که خب معدل لیسانست هم خیلی خوبه. من به شخصه ترجیح میدم روی مقالات خوب اون هم در ژورنالهای معتبر خارجی وقت بزارم و رزومه رو تقویت کنم.
بنده هم اشاره کردم به معدل فوق شما. منظور از با فرض!!! به این که معدل لیسانس بالایی داشته باشید بود!
که خب معدل لیسانست هم خیلی خوبه. من به شخصه ترجیح میدم روی مقالات خوب اون هم در ژورنالهای معتبر خارجی وقت بزارم و رزومه رو تقویت کنم.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public