08-09-2013, 08:31 PM
(08-09-2013, 07:15 PM)'ahmadrzr' نوشته: اول می خواستم بابت راهنمایی هاتون تشکر کنم و اینکه مجدد ازتون مشورت بگیرم. من و همسرم 9july مصاحبه داشتیم و وارد پروسه کلیر شدیم بعد از دو ماه انتظار مجبور به دیفر شدم و حالا باید برای spring2014 امریکا باشیم اولین سوالم این هست باید این مساله رو به سفارت اطلاع بدیم یعنی ممکنه چون از تاریخ i20 قبلی گذشته بطور خودکار از پروسه کلیر خارج بشیم دوم اینکه در سایت واشنگتن تاریخ آپدیت ما همون تاریخ روز مصاحبه هست این می تونه نکته بدی باشه؟ از کمکتون پیشاپیش ممنونم.
دوست من، زمانی که شما کلیر شدید، سفارت از شما، برای صدور ویزا، I-20 جدیدی برای ترم Spring 2014 خواهد خواست ولی تجربه دوستان ثابت کرده که در این موارد خیلی روی روند معمول حساب نکنید! مخصوصا اگر برای مصاحبه دبی تشریف برده بودید. منظور اینکه برای اینکه خیال خودتون رو راحت کرده باشید، به سفارت ایمیل زده و اعلام کنید که به ترم بهار 2014، Deffer کردید و با I-20 جدید برای پیکاپ ویزا تشریف میبرید.
در مورد تاریخ به روز شدن سایت واشنگتن هم، فقط اشاره مختصری کنم که از مسیر تاپیک دور نشده باشیم، این تاریخ خیلی شاخص دقیقی برای تعیین وضعیت (بررسی شدن/نشدن) پرونده شما نمیتونه باشه. به عنوان مثال، تاریخ پرونده من، دقیقا 1 ساعت قبل از اینکه کلیر بشم، به تاریخ همون روز کلیر شدن تغییر کرد، از طرفی دیگه، دوستانی بودند که تاریخشون خیلی زودتر عوض شده بود ولی دیرتر از من کلیر شدند.
در مورد تاریخ به روز شدن سایت واشنگتن هم، فقط اشاره مختصری کنم که از مسیر تاپیک دور نشده باشیم، این تاریخ خیلی شاخص دقیقی برای تعیین وضعیت (بررسی شدن/نشدن) پرونده شما نمیتونه باشه. به عنوان مثال، تاریخ پرونده من، دقیقا 1 ساعت قبل از اینکه کلیر بشم، به تاریخ همون روز کلیر شدن تغییر کرد، از طرفی دیگه، دوستانی بودند که تاریخشون خیلی زودتر عوض شده بود ولی دیرتر از من کلیر شدند.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.