08-08-2014, 01:19 PM
(07-08-2014, 08:37 PM)'ppositiveenergy' نوشته: سلام.من رشته ام کامپیوتره.
لیسانس ازاد معدل 16.70
ارشد آزاد معدل 18.54
دو تا آی اس آی
ایلتس 6
تز ارشد رو پردازش زبان طبیعی یا همون nlp کار کردم.میخوام بدونم که چه طور باید پذیرش بگیرم از کانادا؟
چه قسمت از سایت ها شرایط اپلای را اعلام کردند.؟
کمک کنید.
سلام. نمره آیلتس شما خیلی کمه و برای کانادا حداقل 6.5 و خیلی از دانشگاه ها 7 می خوان.شما چون تجربه آزمون دارید حتما سعی کنید 7 بگیرید. اوضاع مقاله و معدلتونم خیلی خوبه. به نظرم اول جزوه راهنمای سایت رو بخونید تا اطلاعات کلی بدست بیارید چون معلومه اطلاعات خاصی از روند اپلای ندارید. در مورد شرایط و مدارک اپلای هم در سایت دانشگاه ها بسته به سایت در قسمتهای How to apply و Prospective Students و Requirements و apply now و ... کلیدواژه هاش هستند. کمی در سایتهاشون بگردین متوجه میشید.ضمنا در تاپیکهای دیگه هم بگردین هم خودم و وهم بعضی دوستان لینک هایی گذاشتیم. مثال 1 و مثال دو
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم