30-01-2014, 02:58 PM
(30-01-2014, 02:45 PM)'Charming' نوشته:دوست عزیز شدیدا شما رو ترغیب میکنم که اگر واقعا احساس میکنید یه ذره دارید در سمتی تحقیقات انجام میدید که خطری هستش حتما مسیرتون رو عوض کنید به خصوص اگه میخواید به دنیای متفاوت ایالات متحده وارد بشید.
کاملا درست فکر میکنید.
این 1 سال اخیر خیلی بیش از انتظار قربانی داده ویزای دانشجویی.
طرف دانشجو که چه عرض کنم دانشمند بود بود 6 تا مقاله هم داشت ISI و فقط به خاطر اینکه زمینه کاریش کامپوزیت بود (اونم دندانی) و رشتش مکانیک رد شد.!!
جالبه قانون هم نوشته INCIDENTALLY OR PERPOSEFULLY!!!
شاید باورتون نشه واسه منم درکش سخته ولی خوب اتفاق افتاد چند ماه پیش.
مثلا کنترل وقتی حساس نیست به نسبت که کلمه REHABILITATION رو اضافه کنی و چاشنی کارات بکنی.اونوقت شاید راه گریزی باشه برات...
نمیگم کلا هر کی مواد خونده رد میشه نه ولی امار چند ماه اخیر به شدت حیران کننس!
یه چیزم بگم نمیدونم جاش باشه یا نه:
کلا سیستم مهاجرتی آمریکا به نظرم داره مسیر رو اشتباه میره.طرف لاتاری برنده میشه و یه ماهه کلیر میشه میره سربار دولت ایالات متحده میشه و اونوقت یه نفر که معدلش 18 هستش و 3 تا مقاله داره و جی ار ایش 322 هستش چون زمینه کاریشMULTIAGENT هستش 10 ماهه تو کلیرنسه!
موفق باشید.
ممنونم در واقع خیلی از رشته ها اینقدر ها هم حساسیت روش نیست ولی کنترل به خاطر ماهیت های خاصی که داره حساسیت برانگیزه و من از امروز شروع کردم دارم میبینم نتایج پذیرش این سایت و AA رو ببینم چی گیرم میاد و اوضاع چطوره... باید سایتهای لاتین هم برم ببینم کشورهای دیگه اوضاعشون چطوره... به قول انگلیسی ها نمیشه همه تخم مرغ ها رو تو یه ظرف گذاشت... خب من تا امروز هنوز به این مرحله نرسیدم که که مسیرم مشخص بشه... بین 10 گرایش مختلف کنترل موندم و باید یک مسیر رو انتخاب کنم و همه توانم رو برای مقاله و تحقیق و .... بذارم... نمیخوام این چند سال زحمت تموم بشه و بهم بگم این گرایش تو بلک لیست بوده...