06-05-2014, 01:03 PM
(05-05-2014, 08:33 PM)'arash94' نوشته: سلام میشه معایب معاف از رزم و بگید میگن خوب نیست درجتم پایینتر آیا درست؟ و ایا مشکلی بعدا مثلا تو کار دولتی یا گواهی نامه یا هر چیز دیگه ای بوجود نمیاره و منی که شک دارم معاف دایم میشم یا رزم به نظرتون چکار کنم . لطفا راهنمایی کنید ممنون
به نظر شخصی بنده که در حال حاضر معاف از رزم هستم اینه که
اولا اصلا به درجه ارتباطی نداره
توی کار شاید به مشکل بخورین اما احتمالش خیلی کمه چون معاف از رزمی پشت کارت پایان خدمت درچ نمیشه و فقط توی سوابق خدمتی شماست.
توی خدمت هم بستگی به پادگان داره یه جا بیگاری میکشن یه جا واقعا هتله از سرباز قدیمی های اونجا باید بپرسی که رو کنی یا نه.
شمایی که شک داری برو شکت رو برطرف کن توی چندتا بیمارستان مورد تایید نظام وظیفه و ویزیت شو بپرس اگر اقدام کنی معافی یا نه
بیمارستان مورد تایید نظام وظیفه هم تو تهران مثل بقیه الله, امام سجاد,501 ارتش ,بعثت و...
توی شهرستان هم که باید بپرسین کدومه و برین.
نکته آخر این که اگر زمان برات مهمه و خیلی مطمئن نیستی حتما برو تو خدمت اقدام کن.چون اون شکلی زمان به نفعت میگذره اگر معاف بشی که چه بهتر اگر نه جند وقت از خدمتت گذشته اما اینطوری اگر خدای نکرده معاف نشی با این روحیه خدمت کردن یه کم سخته و زمانت هم تلف شده(حداقل 2 3 ماه).
اولا اصلا به درجه ارتباطی نداره
توی کار شاید به مشکل بخورین اما احتمالش خیلی کمه چون معاف از رزمی پشت کارت پایان خدمت درچ نمیشه و فقط توی سوابق خدمتی شماست.
توی خدمت هم بستگی به پادگان داره یه جا بیگاری میکشن یه جا واقعا هتله از سرباز قدیمی های اونجا باید بپرسی که رو کنی یا نه.
شمایی که شک داری برو شکت رو برطرف کن توی چندتا بیمارستان مورد تایید نظام وظیفه و ویزیت شو بپرس اگر اقدام کنی معافی یا نه
بیمارستان مورد تایید نظام وظیفه هم تو تهران مثل بقیه الله, امام سجاد,501 ارتش ,بعثت و...
توی شهرستان هم که باید بپرسین کدومه و برین.
نکته آخر این که اگر زمان برات مهمه و خیلی مطمئن نیستی حتما برو تو خدمت اقدام کن.چون اون شکلی زمان به نفعت میگذره اگر معاف بشی که چه بهتر اگر نه جند وقت از خدمتت گذشته اما اینطوری اگر خدای نکرده معاف نشی با این روحیه خدمت کردن یه کم سخته و زمانت هم تلف شده(حداقل 2 3 ماه).
با انسان نادان بحث نکن و بگذار در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.
با وقیح جدل نکن چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحت را تباه میکند.
از حسود دوری کن چون حتی اگر دنیا را هم به او بدهی باز هم از تو بیزار خواهد بود.
با وقیح جدل نکن چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحت را تباه میکند.
از حسود دوری کن چون حتی اگر دنیا را هم به او بدهی باز هم از تو بیزار خواهد بود.