28-08-2014, 08:35 PM
دلیل پذیرش گرفتن خیلی از دانشجوها رفتن به کشورهای دیگه و موندن در اونها هست. این رو از این نظر میگم که شمایی که گرین کارت دارین در صورتی که خیلی به تحصیل و کار پژوهشی علاقه ندارین به نظرم نیازی نیست سمت دکترا برین چون هم طولانی تر هست و هم برای خیلی از شغل ها overqualify خواهید شد. به نظرم شما با همین کارشناسی که دارین وارد آمریکا بشین و در یکی از دانشگاه های متوسط با هزینه شخصی ارشد بگیرین و سریع وارد بازار کار بشین. در بازار کار هم کسی به معدل شما نگاه نمی کنه و مهم سوابق کاری و توانمندی های اجرایی شما هست.
(28-08-2014, 01:18 PM)'سولماز' نوشته: ممنون از راهنماییتون...بله جق با شماست هدفم این نیست که ارشد نصفه رها کنم فقط به منظور قوی کردن رزومه میخوام ارشد بخونم وواسه دکترا اقدام کنم هزینه پردیس زیاده اما اگه شرایطمو واسه پذیرش عوض کنه وآینده تحصیلی مو حاضرم ....چون گاهی فکرمیکنم شاید اصلا با این رزومه که الان دارم دانشگاه خوبی حتی نتونم پذیرش بگیرم ...
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -