16-11-2014, 10:18 AM
سلام دوستان. آیا این درسته که هر کی در سازمان انرژی اتمی امریه بگیره ممنوع الخروج میشه؟؟؟!!! خواهش میکنم جوابمو بدید. ممنون.
مسایل مربوط به امریه، نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط
|
16-11-2014, 10:18 AM
سلام دوستان. آیا این درسته که هر کی در سازمان انرژی اتمی امریه بگیره ممنوع الخروج میشه؟؟؟!!! خواهش میکنم جوابمو بدید. ممنون.
16-11-2014, 09:59 PM
(16-11-2014, 10:18 AM)'paleontology' نوشته: سلام دوستان. آیا این درسته که هر کی در سازمان انرژی اتمی امریه بگیره ممنوع الخروج میشه؟؟؟!!! خواهش میکنم جوابمو بدید. ممنون.
سلام دوست من. راستش در مورد ممنوع الخروج شدن اطلاع دقیقی ندارم، اگر از ابتدا به شما نگفتند که پس از پایان خدمت، برای مدتی ممنوع الخروج خواهید بود، مشکلی نباید باشه و ممنوع الخروج خواهید شد. ولی به عنوان مثال چندی از دوستان من، در جاهای تقریبا حساسی، دوره طرح پزشکی یا امریه شون رو سپری کردند ولی مشکلی از لحاظ خروج از کشور نداشتند.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
29-11-2014, 04:15 PM
سلام.
من تابستون کنکور دارم. کدوم اورگان واسه مهرماه امریه میده؟؟من اقدام کنم ممنون میشم کمکم کنید
27-04-2015, 06:59 PM
سلام بچه ها من بزودی قراره واسم سرباز معلمی جور بشه [align=right]خواستم یه سری اطلاعات راجع به نحوه ی گزینش و معاینات پزشکی بدونم؟ [align=right]چه چیزایی توی معاینه واسشون اهمیت داره [align=right]و اینکه برای مصاحبه بیشتر مسایل حقوقی بخونم یا سیاسی یا احکام؟ [align=right][align=right]ممنونم
27-04-2015, 10:14 PM
(27-04-2015, 06:59 PM)'big hero' نوشته: تا جایی که من اطلاع دارم، برای سرباز معلمی، معاینات پزشکی جداگانه ای (از معاینات معمول در زمان ارسال دفترچه خدمت) وجود نداره، مگر اینکه قرار باشه شما معلم ورزش باشید. برای مصاحبه هم باید ترکیبی از مسائل رو بدونید (بیشتر احکام و سیاسی)، بنظرم میتونید کتاب هایی که در زمینه "سوالات مصاحبه های استخدامی" هست رو مطالعه کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
24-05-2015, 06:38 PM
با سلام شخصی که به یکی از ادارات امریه گرفته باشد اگر در حین انجام خدمت در دانشگاه قبول شود ایا میتواند جهت ادامه تحصیل به دانشگاه برود و پس از پایان تحصیل مابقی خدمت خود را در ان اداره به اتمام برساند؟؟؟؟
24-05-2015, 09:44 PM
(24-05-2015, 06:38 PM)'مهمان' نوشته: با سلام شخصی که به یکی از ادارات امریه گرفته باشد اگر در حین انجام خدمت در دانشگاه قبول شود ایا میتواند جهت ادامه تحصیل به دانشگاه برود و پس از پایان تحصیل مابقی خدمت خود را در ان اداره به اتمام برساند؟؟؟؟ خیر امکان پذیر نیست
موفق باشید
همیشه رفتن رسیدن نیست، ولی برای رسیدن باید رفت، در بن بست هم راه آسمان باز است، پس پرواز بیاموز
25-05-2015, 11:47 AM
(24-05-2015, 09:44 PM)'wood' نوشته:امکان پذیر نیست که در حین خدمت ادامه تحصیل بدهد یا پس از اتمام تحصیل نمیتواند به اداره قبلی باز گردد؟؟؟
25-05-2015, 12:03 PM
(25-05-2015, 11:47 AM)'مهمان' نوشته: امکان پذیر نیست که در حین خدمت ادامه تحصیل بدهد یا پس از اتمام تحصیل نمیتواند به اداره قبلی باز گردد؟؟؟ در حین خدمت چطور میخواهد ادامه تحصیل دهد؟؟؟ من تا حالا ندیدم!!
زمانی که امریه شروع میشود باید بدون وقفه به پایان برسد و در صورت ناتمام ماندن امکان بازگشت به امریه وجود نخواهد داشت و هیچ امریه دیگری اعمال نخواهد شد
همیشه رفتن رسیدن نیست، ولی برای رسیدن باید رفت، در بن بست هم راه آسمان باز است، پس پرواز بیاموز
25-05-2015, 03:04 PM
باسلام
پذیرش با امریه چه فرقی دارد؟ اگه پذیرش وزارت دفاع بشم بعده آموزشی کجا باید خدمت کنم؟ |
|