(05-11-2014, 08:18 PM)Mr-Voltage نوشته:خیلی متشکرم که جواب دادید ببخشید میتونم بپرسم پورتوفبلو چی هست؟و من معدلم کاردانی 16:02 بود اگر کارشناسی 17 بگیرم شانسم خوبه یا منظورتون این بود که باید کارشناسی معدل 19 این حدودا بگیرم که با جمع کاردانیم بشه 17؟ متشکر پس من یکدونه مقاله سعی میکنم بنویسم 3 تا توصیه نامه باید داشته باشم؟پس یعنی میخوام واسه ارشد بورسیه بگیرم مقاله ضروری نیست؟پیشتر به سوالات مشابه جواب داده شده. اما شانس برای دانشگاه سئول اصولاً کمی سخته. نمره ایلتس باید بالای 6.5 باشه . حالا نمیدونم شما پورتوفبلو مناسب در معماری داری که باید ارائه کنی. معدلت هم باید بالای 17 باشه.
مقاله نوشتن برای دانشجوی لیسانس خیلی ضروری نیست!! اما اگر داشته باشی خب کمک کننده است. از 3 تا استاد هم باید توصیه نامه داشته باشی.
راهنمای پذیرش و بورس از دانشگاه ملی سئول Seoul National University
|
06-11-2014, 07:48 AM
(05-11-2014, 08:32 PM)'eliha1' نوشته: خیلی متشکرم که جواب دادید ببخشید میتونم بپرسم پورتوفبلو چی هست؟و من معدلم کاردانی 16:02 بود اگر کارشناسی 17 بگیرم شانسم خوبه یا منظورتون این بود که باید کارشناسی معدل 19 این حدودا بگیرم که با جمع کاردانیم بشه 17؟ متشکر پس من یکدونه مقاله سعی میکنم بنویسم 3 تا توصیه نامه باید داشته باشم؟پس یعنی میخوام واسه ارشد بورسیه بگیرم مقاله ضروری نیست؟ در خصوص پورتفولیو در اینجا توضیح داده شده میتونی بدقت بخونی. در خصوص مقاله که عرض کردن ضروری نیست. اما داشتنش مثبت تلقی میشه. توصیه نامه بخشی از روند ارسال مدارکه که باید داشته باشی. معدلت رو خوب داشته باشی موفق خواهی شد. اما توصیه میکنم اگر به کره جنوبی علاقمندید برای چند دانشگاه خوبش اقدام کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
18-11-2014, 08:51 PM
سلام این دانشگاه نمره آزمون آیلتس رو هم قبول داره؟ و اگه داره حئاقل نمره لازم برای قبولی در رشته معماری در این دانشگاه چقدره؟
18-11-2014, 09:13 PM
(18-11-2014, 08:51 PM)'Mohammadsr' نوشته: سلام این دانشگاه نمره آزمون آیلتس رو هم قبول داره؟ و اگه داره حئاقل نمره لازم برای قبولی در رشته معماری در این دانشگاه چقدره؟ بله. هم ایلتس و هم تافل مورد قبول است. مینیمم برای لیسانس 6.5 و فوق لیسانس و دکتری 7
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
23-11-2014, 02:26 PM
ببخشید این دانشگاه مینیممی که برای آیلتس تعیین کرده فقط یه مینیمم برای نمره تتال و کلی آیلتس هست یا برای هر بخش آیلتس مثل Speakin،Listening و .... مینیمم تعیین کرده؟
23-11-2014, 04:45 PM
(23-11-2014, 02:26 PM)'Mohammadsr' نوشته: ببخشید این دانشگاه مینیممی که برای آیلتس تعیین کرده فقط یه مینیمم برای نمره تتال و کلی آیلتس هست یا برای هر بخش آیلتس مثل Speakin،Listening و .... مینیمم تعیین کرده؟ بله. منظور تنها overall می باشد و نیاز به تعیین هر بخش نیست.
30-12-2014, 03:45 PM
سلام. من یک ساله که دکترای مهندس عمران رو با معدل 17 از دانشگاه علم و صنعت گرفتم و الان هم عضو هیات علمی یک موسسه تحقیقاتی هستم. لیسانس و فوق لیسانسم رو هم از دانشگاه های دولتی تهران گرفتم. 7 تا مفاله ISI و 12 تا کنفرانسی دارم. تاحالا دو بار هم تو کنفرانس های خارجی بخاطر ارائه و کیفیت مقاله جایزه بین المللی بردم.
می خواستم برای پست داک برای SNU اقدام کنم. اما نمی دونم سطحی که اونا مد نظرشونه چطوره. آیا رزومه من کافیه، یا باید صبر کنم تا رزومم قوی تر شه؟ براتون امکان داره در این زمینه منو راهنمایی کنید؟ متشکرم
31-12-2014, 08:59 PM
(30-12-2014, 03:45 PM)'maloosjoon' نوشته: سلام. من یک ساله که دکترای مهندس عمران رو با معدل 17 از دانشگاه علم و صنعت گرفتم و الان هم عضو هیات علمی یک موسسه تحقیقاتی هستم. لیسانس و فوق لیسانسم رو هم از دانشگاه های دولتی تهران گرفتم. 7 تا مفاله ISI و 12 تا کنفرانسی دارم. تاحالا دو بار هم تو کنفرانس های خارجی بخاطر ارائه و کیفیت مقاله جایزه بین المللی بردم.درود بر شماشانست خوبه. شانس در پست دکترا در بیشتره جاهای دنیا اول به رزومه قوی بد هم جواب از یه استاد در زمینه تحقیقاتی که شما کار کردید بستگی خواهد داشت. من واسه در پست دکترا در کره و این دانشگاه دیدم استادها از تاره و ایدههای جدید استقبال میکنن. شما اول بهتره استاد تو زمینه کاری پیدا کنید ببینید محقق واسه این در نیاز داره یا خیر البته برای رشته شما ژاپن گزینه مناسبتری است " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
11-02-2015, 01:52 PM
با سلام و خسته نباشید و تشکر از سایت خوبتون
من رزیدنت تخصصی سال اول روانپزشکی دانشگاه تهران هستم و قصد دارم که اگر مقدور باشه تحصیلاتم رو در دانشگاه با مدرک معتبرتر و از طرفی با هزینه زندگی مناسب تری نسبت به کشورهای اروپایی و آمریکایی ادامه بدم و اگر بخوام برای ادامه این رشته در دانشگاه ملی سیول که تنها دانشگاه پزشکی مورد قبول وزارت بهداشت در کره جنوبی هم هست اقدام کنم.؟ آیا با توجه به اینکه من درحال حاضر هم در دانشگاه اول پزشکی ایران تحصیل می کنم می تونم از بورسیه ویا مزایای خوبی در کره (تخفیف شهریه تحصیلی و موقعیت کاری پاره وقت مرتیط با رشته تحصیلیم) بهره مند بشم یا اینکه کره بهیچ عنوان آموخته های کنونیم در دوره تخصص رو قبول نداره وباید از اول شروع کنم .....لطفا راهنمایی بفرمایید آیا ارزش داره که این دانشگاه و رشته تقریبا خوب در ایران رو رها کنم و برای کره اقدام کنم؟ درضمن من حتما به بورسیه تحصیلی نیازمندم تا بتونم از پس مخارجم در کره بربیام وگرنه به تنهایی برام مقدور نیست که همه هزینه های تحصیلی و زندگی رو به تنهایی پرداخت کنم.....درضمن هزینه تقریبی دوره های تخصصی رو هم نمی دونم....لطف کنید و راهنمایی بفرمایید....با تشکر فراوان.
11-02-2015, 03:10 PM
دروود بر شما.
به نظرم بهتره برای کشورهای اروپایی اقدام کنید زیرا شانس قبولی دوره قبلی شما مقدوره اما در کره جنوبی این دوره مورد قبول نیست و باید از ابتدا بخونید. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public |
|