23-11-2014, 12:34 AM
(22-11-2014, 11:49 PM)'ACU' نوشته:مرسی بابت راهنماییتون. برای اینکه سوالم یکم دقیق تر بشه باید بگم که برای رشته ی Computer Science و یا Information Technology من در نظر دارم که اپلای کنم (و یا رشته های نزدیک و مرتبط دیگه مثل مهندسی نرم افزار) و معدل لیسانسم هم بالاست. اگه بخوام معدلم رو به استاندارد فنلاندی تبدیل کنم (که از پنج هست) من معدلم میشه 4.75 از پنج. ولی رتبه ی دانشگاهم خیلی خیلی پایین هست!!! یعنی در سایت http://www.topuniversities.com که کلا ثبت نشده و در webometrics رتبه اش 21 هزار هست!... اما نمره ی زبانم هم بالاست. به نظرتون شانسی دارم؟
سلام والا بنظر من شانس خوبی برای دانشگاه های هلسینکی و تامپره با توجه به معدلت شانس خوبی داری اینجا من دیدم از بنگلادش و نپال که دانشگاه های بی رتبه ای دارند اینجا پذیرش شدن شما هم بنظر من شانس داری فقط اگه می تونی یک مقاله و یا یک کم سابقه کار در رزومه داشته باشی ضرری نداره
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]