06-12-2014, 02:19 AM
(05-12-2014, 09:59 PM)'wolff' نوشته: سلام دوستان.من میخوام خارج از ایران تحصیل کنم.رشته ام انسانی بوده.معدلم هم بالا بوده.بین رشته اقتصاد و مدیریت بازرگانی موندم.اگر بخوام تا دکتری ادامه بدم مدیریت بازرگانی و mba بهتره یا اقتصاد.اینم بگم زیاد علاقه ای به ریاضی ندارم.ولی به اقتصاد به شدت علاقه مند هستم.حتی کتاب های کارشناسی ارشد اقتصاد هم گرفتم و دارم میخونم.اما میخوام از لحاظ بازار کار و اینا بدونم.یکی هم اینکه ایا اقتصاد برای من که علاقه ای به ریاضی ندارم بهتره یا بازرگانی؟ تا مقطع دکترا میخوام ادامه بدم.
سلام والا اقتصاد خصوصا گرایشهای نزدیک به مدیریت استراتژیک و مالی من بسیار فرصت مطالعاتی و پوزیشن دکتری حداقل در اروپا دیده ام و اینکه مدیریت متاسفانه رقابت خیلی شدید هست و فاند هم کم من اگه می شد شاید شخصا اقتصاد می خوندم
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]