26-12-2014, 12:30 PM
(26-12-2014, 02:56 AM)'saro khan' نوشته: سلام خسته نباشید
من لیسانس برق قدرتم از غیر انتفاعی با معدل 16 ارشدم غیر انتفاعیم امروز یکی از دوستام بهم رسید و گفت احتمال پذیرشت خیلی کمه واسه دانشگاهای امریکا و کانادا و المان حتی دانشگاهای رنکینگ پایین(ایا دانشگاهای بین100تا300به دانشجوهاشون فاند میدن)
کلا داغونم کرده با وجود اینکه یه ساله دارم زبان میخونم و امیدم دادان مقاله و نمره خوب در زبان و همچنین معدل خوب بود الان مخم کار نمیکنه میگم هر چی فکر میکردم الکی بوده به نظر شما چون غیر انتفاعیم امکان گرفتن فاند رو ندارم
اگه امکان داره باید حدودا چقد مقاله بدم یا معدل و نمره زبانم باید چقد باشه(میدونم این بستگی به دانشگاش داره ولی شما بر اساس تجربتون و شرایط بچه های دیگه یه حدودی رو بگین )من دانشگاه و شهرش زیاد واسم مهم نیست
خواهشا فقط رک جواب بدین تا خیالم راحت بشه
ممنون میشم جوابمو بدین کلی هزینه میکنم تو شهر دیگه واسه ارشدم به امید بورسیه شدن
خواهشا خیلی رک جواب بدین از امیدهای الکی خیلی میترسم
فکر نمیکنم مشکلی باشه. مدرکتون رو وزارت علوم تأیید می کنه و بیشتر دانشگاههای خارجی غیر از یکی دو تا دانشگاه برتر در مورد بقیه شناختی ندارن. شما همیشه به شواهد و مدارک استناد کنید و نه حرف مردم، تنها عاملی که می تونه رو پذیرشتون تأثیر بذاره همان معدل است که دیگه نمیشه کم و زیادش کرد. به نظر من اگر در دوره ارشد با انگیزه و پشتکار کار کنید می تونید از دانشگاههای معتبر در رده دکتری به همراه کمک هزینه پذیرش بگیرید.
شرایط شما کاملاً قابل درکه. میخواین چند سال وقت بگذارین و از نتیجه میترسین. خوب این رو هم بگم در این راه سختی های زیادی در راهه، امیدوارم که انگیزه کافی داشته باشین که از هر مشکلی بگذیرین.
شرایط شما کاملاً قابل درکه. میخواین چند سال وقت بگذارین و از نتیجه میترسین. خوب این رو هم بگم در این راه سختی های زیادی در راهه، امیدوارم که انگیزه کافی داشته باشین که از هر مشکلی بگذیرین.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers