04-01-2015, 04:04 PM
(01-01-2015, 04:18 PM)'alisamadi' نوشته: اینجانب متولد 1368 فارغ التحصیل از دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات در مقطع کارشناسی رشته مهندسی نفت گرایش بهره برداری از منابع نفت و گاز با معدل 13.50 قصد دارم به همراه همسر خود که لیسانس صنایع غذایی در دانشگاه پیام نور هستند جهت ادامه تحصیل به کشور اتریش مهاجرت کنیم .از حضور محترم شما خواستارم در زمینه هزینه تحصیل و چگونگی پذیرش در دانشگاه وین یا یکی از شهر های اتریش در رشته خود و همینطور در زمینه ی مخارج زندگی و اجاره منزل و کسب کار، بنده را راهنمایی فرمایید و همینطور بفرمائید در کدام دانشگاه من میتوانم در رشته خود ادامه تحصیل بدهم.منتظر پاسخ شما هستمامیدوارم بتوانم با یاری شما و در کنار شما مراحل مهاجرت خویش را پشت سر بگزارم.با سپاس فراوان علی صمدی
دروود بر شما.
ما در اینجا در خصوص تحصیل و اینده اون بیشتر مباحث رو دنبال میکنیم نه بحث مهاجرت و زندگی. در خصوص رشته مهندسی نفت باید خاطرنشان کنم کشور اتریش اصولاً نفت خیز نیست و دانشگاه مرتبط خیلی به ندرت پپیدا میشه. یکی از اونها دانشگاه لئوبن هست که رشته شما رو به المانی-انگلیسی ارائه میده. اینجا مدارک مورد نیاز رو میتونی ببینید. و شهریه سالی 1500 یورو اخذ میشه و هزینه شهر کوچک هم بین 400-600 یورو در نوسانه. در کل برای داشتن شغل دانش المانی شما مرود اصلی خواهد بود.
ما در اینجا در خصوص تحصیل و اینده اون بیشتر مباحث رو دنبال میکنیم نه بحث مهاجرت و زندگی. در خصوص رشته مهندسی نفت باید خاطرنشان کنم کشور اتریش اصولاً نفت خیز نیست و دانشگاه مرتبط خیلی به ندرت پپیدا میشه. یکی از اونها دانشگاه لئوبن هست که رشته شما رو به المانی-انگلیسی ارائه میده. اینجا مدارک مورد نیاز رو میتونی ببینید. و شهریه سالی 1500 یورو اخذ میشه و هزینه شهر کوچک هم بین 400-600 یورو در نوسانه. در کل برای داشتن شغل دانش المانی شما مرود اصلی خواهد بود.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public