05-11-2014, 06:24 PM
آیا نشیدن یگ گوش باعث معافیت و باعث میشه در اداره دولتی استخدام نشوم
آیا داشتن معافیت پزشکی برای استخدام، تحصیل و خروج از کشور مشکل ساز است؟
|
19-12-2014, 10:02 PM
با سلام
بنده جدیدا فهمیدم واریکوسل درجه 3 دارم و بعد از آزمایش ها دکترها گفتن هیچ خطری نداره و مشکلی برات پیش نمیاره(منظورشون اینکه اسپرم ها سالم هستن و نیاز به عمل نداره) ولی گفتن که برو معافیت بگیره چون شانس بهت رو کرده حالا من از این استرس دارم که فردا تو ادرات دولتی مشکل بگیرن وگرنه من ک همه چیزم سالمه و الان هم دارم هم ورزش می کنم و هم بدن سازی و هیچ مشکلی هم برای آیندم ندارم به نظر شما با این قانون جدید سال دیگه 24 ماه میشه من چیکار کنم؟ باتشکر
20-12-2014, 12:40 AM
(05-11-2014, 06:22 PM)'ممد123' نوشته: آیا نشیدن یگ گوش باعث معافیت و باعث میشه در اداره دولتی استخدام نشوم سلام
من در اداره دولتی کار می کنم و در کمیته استخدام هم بودم. اگر بتوانید وظایف معمولی تان را انجام بدهید مشکلی وجود ندارد. در صورتی که مشکل داشته باشید می توانید از طریق بهزیستی برای سهمیه معلولین اقدام کنید. در کل اگر استخدامی وجود داشته باشد، شانس شما با دیگران تفاوت چندانی ندارد.
20-12-2014, 01:29 PM
(19-12-2014, 10:02 PM)'saeed1992' نوشته: با سلام واریکوسل درجه سه عدم باروری محسوب شده و معافیت میدن ولی اینکه میگین دکترا گفتن هیچ مشکلی نیست عجیبه، به نظرم بیشتر توجه و تحقیق کنید؛ امیدوارم همینطور باشه که گفتن. در مورد کار نگران نباشید، یا از اول در آگهی استخدامی میگن معافیت غیر پزشکی و یا میگن اگر پزشک معتمد اکی کنه مشکلی با معافیت پزشکی ندارن. خوب طبعا این مورد باعث عدم کارایی شما در اداره نمیشه که نگران باشید ولی خوب طبعا طیف وسیعی از آگهی های استخدامی رو از دست میدین.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
18-01-2015, 03:49 AM
نقل قول:بندی که اشاره کردین مربوط به آیین نامه قدیمی (قبل از سال 93) میشه. در آیین نامه جدید که دز اینجا گذاشتم در بند 16 بخش 8 اشاره شده که دررفتگی مکرر و قدیمی و مادرزادی مفاصل بزرگ عمل کرده یا نکرده (بدون عارضه) شامل معاف از رزمی میشه و بعد تبصره ای داده شده که در صورتی که در حین خدمت بیش از دو نوبت دررفتگی به فاصله بیش از دو ماه ایجاد شود به معاف دائمی منجر میشه. با تشکر فراوان از پاسخ شما آیین نامه جدید رو خوندم با توجه به اینکه بنده مورد دیگر: بخش 14 بند 1 معاف دایم ( كاهش شنوايي يكطرفه بطوري كه معدل آن در فركانس هاي چهارگانه (512ـ1024ـ2048ـ4096) بيش از 80 دسي بل باشد معاف دائم.) شاملم میشه با فرض معاف دایم در هر دو مورد به نظرتون کدوم بهتره برا آینده؟ منظورم از دید کار و جامعه ... شما خودتون جای بنده باشید کدوم رو اقدام میکنید چون روی کارت جدید نوع بیماری(بند و ماده) ذکر میشه و همه جا معلوم میشه به نظرتون معافیت در رفتگی شانه یا نداشتن یک گوش ؟؟؟
18-01-2015, 06:12 AM
در مورد شغل های معمولی و دفتری فکر نمی کنم هیچ کدوم از این دو مشکل خاصی ایجاد کنه. اینطور که یکی از دوستان هم دو پست بالاتر اشاره کردن معافیت از راه شنوایی یک طرفه مشکل خاصی در استخدام به وجود نمیاره. در هر حال من اگر بودم در رفتگی شانه رو انتخاب می کردم.
(18-01-2015, 03:49 AM)'hipo00' نوشته: ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
11-02-2015, 06:35 PM
سلام دوستان تو رو خدا کمکم کنید.
من لیسانس شیمی دارم و خیلی به کار در صنعت علاقه دارم جوری که تمام تمرکزم رو گذاشتم روی قبولی توی آزمونهای استخدامی. اما من دفورمیتی مادر زادی قفسه سینه دارم البته پیش فوق تخصص که رفتم گفت هیچ اختلالی توی عملکرد قلب یا ریه نداری و فقط مشکلت ظاهریه و بهتر هست که عمل نکنی چون عوارض داره. من هیچ مشکلی ندارم توی تنفس و ... همه چی عادیه با این بیماری میتونم معافی بگیرم اما از ترس معافیت پزشکی میخوام برم خدمت حالا مشکل دوم اینه که توی آیین نامه طب صنعتی استخام صنعت نفت دیدم که نوشته هرگونه دفورمیتی منع استخدام داره؟ حالا من واقعا نمیدونم چکار کنم ازتون راهنمایی میخوام؟ یعنی واقعا ممکنه بخاطر این مشکل افراد رو رد کنن که یه عمرم تلف بشه کسی اطلاع داره؟
11-02-2015, 07:09 PM
(11-02-2015, 06:35 PM)big hero نوشته: سلام دوستان تو رو خدا کمکم کنید.با سلام دوست عزیز واقعیت اینه که متاسفانه اکثر ارگان های دولتی و بت تازگی بخش خصوصی روی معافیت پزشکی حساس هستند و بطور واضح مینویسند که معافیت پزشکی قابل قبول نیست . اندکی از این ارگان ها هم مینویسند با تشخیص پزشک استخدام میگردد . اگر شما میخواین در سازمان ها و صنایع استخدام شوید توصیه میکنم خدمت بروید, اگر سلامتیتون تضمینه و واقعا مشکلی ندارین . . چون با معافیت پزشکی محدودیت بسیار واسه خودتون می خرید . در ضمن واسه سلامتی خودتون به صنایعی که به سلامتتیتون خطر داره نروید بهتره . در نهایت تضمیم گیرنده شما هستشن با تشکر Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti Nasıl da sevmiştim bilirsin seni Ayrıldık sevgilim doymadım sana
12-02-2015, 06:13 PM
(11-02-2015, 06:35 PM)'big hero' نوشته: سلام دوستان تو رو خدا کمکم کنید. دفورمیتی قفسه سینه بدون عارضه هیچ گونه معافیتی ندارد.
بخش هفتم: بيماري هاي ريه و قفسه صدري بند1-تغيير شكلهاي مادرزادي قفسه صدري مانند سينه فرورفته (سينه قيفي شكل) ، جناغ برجسته يا فقدان عضلات تنفسي : الف) همراه با اختلال واضح باليني ( و تأييد پاراكلينيك )در عملكرد قلب (EF کمتر از 50 )يا ريه(FVC کمتر از 40درصد پايه) : معاف دائم ب) بدون اختلال تنفسي و قلبي : معاف از خدمات رزمي
12-02-2015, 11:51 PM
(12-02-2015, 06:13 PM)'kebrit' نوشته: مرسی
اما حقیقتش من سر در نیاوردم از این اصطلاحات...توی نت سرچ کردم میگه حتی افراد سالم هم ممکنه همچین مشکلی داشته باشن من که توی عملکرد قلبم یا ریه م چیز غیر عادی نمیبینم فوتبال هم بازی میکنم. حتما باید آزمایش بدم؟ میشه بگید هزینه ی اینکه بفهمم معاف میشم یا نه جمعا چقدر میشه؟ |
|