05-01-2015, 05:34 PM
(01-01-2015, 05:03 PM)'ACU' نوشته: بعضی از دانشگاه ها توی مدارک مورد نظر نوشتن که فرستادن Recommendation Letter کاملا optional هست ولی بعضی از دانشگاه ها هستند که فقط برای بعضی از رشته ها درخواست Recommendation Letter کردند و خیلی از رشته ها توی مدارک مورد نیاز هیچ اسمی از این نامه نبردن و حتی توی صفحات امتیاز دهی به هر مدرک (که مثلا آیلتس بالا ۳ نمره میگیره. معدل بالا ۳ نمره و...) هم هیچ اسمی از این نامه نبردند. به نظرتون لازمه واسه ی این دانشگاه ها باز Recommendation Letter رو بفرستیم؟ یا الکی حساسیت به خرج دادنه؟ آخه دیدم توی یک فرومی یک نفر از Admission Committee یک دانشگاهی توی فکر کنم آمریکا نوشته بود که بیشتر دانشگاه یه قانونی دارند که به مدارکی که درخواست نشده نگاه نمیکنند به دلیل اینکه عدالت بین همه و اونایی که این مدارک نفرستادند برقرار بمونه.
یکی از استاد ها توی نامه Recommendation به من گفته که میخواد آدرس Gmailش رو بنویسه!!!! این یه ذره ضایع نیست؟! بهشم گفتم ایمیل دانشگاهیتو بنویس میگه من جیمیل رو بیشتر چک میکنم!!!
یه سوال دیگه ام دارم اونم اینه که آیا مشکلی داره بگم یکی از استادهام که فقط ترم آخر با من (به مدت ۵ ماه) کلاس داشته برام Recommendation Letter بنویسه؟ یا حتما باید بگم استادی این نامه رو بنویسه که حداقل دو ترم یا بیشتر کلاس داشته باهام؟
سوال آخرمم اینه که آیا مهمه که از استاد چه درسی این نامه رو میگیریم؟
سلام
توصیه بنده به شما اینه که برای اونها که اختیاری گذاشتند هم حتما بفرستید. قطعا نکته مثبتی محسوب میشه و جایی که بین انتخاب شما و کسی که توصیه نداره مردد شن توصیه حکم نهایی رو صادر میکنه. در مورد دانشگاه هایی که نخواستند حتی اگر اون صحبت درست باشه که تا حد زیادی به این اخلاقیات پایبندی هست باز هم اگر شما براتون گرفتنش سخت نیست بفرستید.
در مورد جیمیل بهتر بود ایمیل اکادمیک باشه اما معمولا ایمیل های اکادمیک در خیلی از دانشگاه های ایران از دریافت ایمیل هایی از سرورهای ناشناس خارج کشور ممانعت می کنند و ممکنه در این مورد جیمیل بهتر باشه. مهم نیست که کدوم استاد مینویسه مهم اینه که چطور با شما و قابلیت هاتون آشنا شده و چقدر شما رو میشناسه و چقدر خوب در موردتون مینویسه. خیر اما مثلا خیلی عادی نیست که کسی که مکانیک میخونه از استاد زبانش برای مثال توصیه بگیره. بهتره توانمدی شما روی دروس اصلی در توصیه نامه مطرح بشه.
ارادت
توصیه بنده به شما اینه که برای اونها که اختیاری گذاشتند هم حتما بفرستید. قطعا نکته مثبتی محسوب میشه و جایی که بین انتخاب شما و کسی که توصیه نداره مردد شن توصیه حکم نهایی رو صادر میکنه. در مورد دانشگاه هایی که نخواستند حتی اگر اون صحبت درست باشه که تا حد زیادی به این اخلاقیات پایبندی هست باز هم اگر شما براتون گرفتنش سخت نیست بفرستید.
در مورد جیمیل بهتر بود ایمیل اکادمیک باشه اما معمولا ایمیل های اکادمیک در خیلی از دانشگاه های ایران از دریافت ایمیل هایی از سرورهای ناشناس خارج کشور ممانعت می کنند و ممکنه در این مورد جیمیل بهتر باشه. مهم نیست که کدوم استاد مینویسه مهم اینه که چطور با شما و قابلیت هاتون آشنا شده و چقدر شما رو میشناسه و چقدر خوب در موردتون مینویسه. خیر اما مثلا خیلی عادی نیست که کسی که مکانیک میخونه از استاد زبانش برای مثال توصیه بگیره. بهتره توانمدی شما روی دروس اصلی در توصیه نامه مطرح بشه.
ارادت
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull