17-01-2015, 07:05 PM
(17-01-2015, 01:48 AM)'soheila62' نوشته: سلام
لیسانس شیمی محض از دانشگاه شهید بهشتی و فوق لیسانس شیمی معدنی از دانشگاه شریف می باشم. معدل لیسانس 14 و معدل ارشدم 16.50 است. با توجه به سابقه کار 4 ساله به عنوان محقق در قسمت تحقیق و توسعه صنایع شیمی ساختمان و ارائه چندین محصول دانش بنیان و شرکت در همایش های داخلی و چاپ مقاله و ارائه پوستر و در نهایت برگزیده شدن محصولات صنعتی که فرموله نمودم در جشنواره های معتبر داخلی تصمیم به ادامه تحصیل در مقطع دکترا در یکی از دانشگاههای آلمان را دارم که امکان دریافت فاند نیز وجود داشته باشد. ielts:5.5 که مجدد می خواهم امتحان بدهم. خواهشمندم مرا راهنمایی کنید.
دروود بر شما.
شانس شما هم متوسطه، در کل اگر تونسته باشید مقاله های خوبی در اون موسسات تحقیقاتی که کار میکردید منتشر کنید شانستون رو بالا میبره و اگر در رزومه بهشون اشاره کنید مسلماً استادها استقبال خواهند کرد. در کل شما شانس داری اما نمیشه دقیق گفت بورست قطعی اس یا خیر برای اینکه نظر نهایی رو استاد یا کمیته بررسی میده. اما به لحاظ رشته شما المان گزینه خوبی است بنابراین توصیه میکنم اقدام کنید.
شانس شما هم متوسطه، در کل اگر تونسته باشید مقاله های خوبی در اون موسسات تحقیقاتی که کار میکردید منتشر کنید شانستون رو بالا میبره و اگر در رزومه بهشون اشاره کنید مسلماً استادها استقبال خواهند کرد. در کل شما شانس داری اما نمیشه دقیق گفت بورست قطعی اس یا خیر برای اینکه نظر نهایی رو استاد یا کمیته بررسی میده. اما به لحاظ رشته شما المان گزینه خوبی است بنابراین توصیه میکنم اقدام کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public