29-01-2015, 05:03 PM
در حوضچه ها یا تانک های تصفیه آب در صورتی که نیاز به پاشیدن ماده ای وجود داشته باشه از nozzle استفاده میشه که شکل و شمایلش شبیه سر دوش حمام هست. در اینترنت عبارت nozzle رو به همراه water treatment بزنید تصاویر زیادی براتون میاره. من در زیر یک نمونه اش رو نشون دادم.
باز هم تاکید می کنم "در صورتی که نیاز باشه" چون مواد مختلفی به عنوان منعقد کننده در صنعت تصفیه آب استفاده میشه که ممکنه همه اونها از راه پاشیدن به حوضچه یا تانک موردنظر افزوده نشن.
به پیوست یک فایلی که گذاشتم که مراحل و نکات طراحی مربوط به لخته سازی یا منعقدسازی در صنعت تصفیه رو توضیح داده. در 82 صفحه ابتدایی به مفاهیم و فرمول های حاکم و موادی که برای این کار استفاده میشه رو توضیح داده و همین طور در مورد آزمایشی که برای تعیین میزان مناسب منعقدساز نیاز هست توضیح داده. از صفحه 82 به بعد نکات مربوط به طراحی تجهیزات موردنظر مثل ابعاد و سرعت لازم برای پروانه ها یا پدال های داخل منبع رو توضیح داده.
باز هم تاکید می کنم "در صورتی که نیاز باشه" چون مواد مختلفی به عنوان منعقد کننده در صنعت تصفیه آب استفاده میشه که ممکنه همه اونها از راه پاشیدن به حوضچه یا تانک موردنظر افزوده نشن.
به پیوست یک فایلی که گذاشتم که مراحل و نکات طراحی مربوط به لخته سازی یا منعقدسازی در صنعت تصفیه رو توضیح داده. در 82 صفحه ابتدایی به مفاهیم و فرمول های حاکم و موادی که برای این کار استفاده میشه رو توضیح داده و همین طور در مورد آزمایشی که برای تعیین میزان مناسب منعقدساز نیاز هست توضیح داده. از صفحه 82 به بعد نکات مربوط به طراحی تجهیزات موردنظر مثل ابعاد و سرعت لازم برای پروانه ها یا پدال های داخل منبع رو توضیح داده.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -