(31-12-2014, 05:15 PM)'فرید' نوشته:در مورد تعداد کلماتی که یک فرد نیاز داره برای صحبت کردن و امتحان تافل فکر کنم خیلی تخمین بالایی زدید. مطمئن باشید تعداد کلمه های که نیاز هست برای این امتحان کمتر از تعدادی که یک فرد نیتیو بلد هست چون تعداد زیادی واژه هایی وجود دارد که فرد بومی می دان که در زبان اکادمیک کاربردی ندارند. البته من نشمردم ولی تقریبا توی تمام قسمت های امتحان تافلی که بار اخر دادم فکر کنم 20 تا هم در مجموع نشد تعداد لغت هایی که معنیش نمی دونستم (کمتر از یک درصد). من خودم می تونم بگم حدود چهار الی پنج هزار خانواده لغت بلد هستم (تعداد زیادی از این لغات هم برای امتحان جی ار ای خوانده ام که بخشی از اونها زیاد ربطی به تافل نداره). شاید حدود 2 هزار لغت در اسپیکینگ و 2500 تا هم رایتینگ می تونم بصورت فعال استفاده کنم و با این وجود می تونم به شکل روان صحبت کنم و رایتینگ هم نمره خوبی گرفتم با اینکه تعداد کلمات خیلی کمی نوشته بودم. (مقادیر که گفتم خیلی تقریبی هست ممکن برای افراد مختلف فرق بکند)
آقای فرید اتفاقا استادمون به این نکته هم اشاره کرد که کسی که 20000 تا لغات بلد باشد از 20% اونها و شاید کمتر هم بتونه به صورت فعال استفاده کنه! 20000 تا شامل یک کلمه میتونه مشتقاتی داشته باشه من می دونم شما منظورت از دامنه لغات چیه(تعریف من و شما از دامنه لغات متفاوت هست)، بله با تعریف شما 20000 تای من همون 5000 تای شما میشه... ولی اگه کسی باشه که بتونه از همه 5000 استفاده کنه خیلی خوبه
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»