13-03-2015, 08:45 PM
(13-03-2015, 06:04 PM)'AlaTiti' نوشته:1. مدارک مورد نیاز برای مدیکال :
پرینت از هر سه فرمی که برای اعضای خانواده تون اومده.
چند قطعه عکس (بسته به پزشکی که انتخاب می کنید. چون ظاهرا برخی پزشکان خودشون ازتون در مطب عکس می گیرند)
اصل و کپی پاسپورت هاتون
و مبلغ مورد نیاز
(دکتر فرخی به من گفتن اگر اخیراً آزمایشی داشته ایم، آن هم بعلاوه خود داروهایی که احیاناً مصرف می کنیم همراهمون باشه برای روز معاینه)
2.من کارت واکسن دخترم را پیشتر (ماه پیش) دادم انستیتو پاستور ترجمه کردند. کلا بیست دقیقه هم طول نکشید. ترجمه کردند و مهر زدند و بهم دادن. یه چیزی حدود 60 هزار تومن هم گرفتن. درست یادم نیست. ولی نمی دونم لازم بود برای این مرحله یا نه؟
چون مدیکال من تازه دیروز اومده و فردا میرم دکتر...
ولی بهرحال ضرری نداره این کار رو بکنین. بهرحال وقتی بچه رو می برین کانادا لازم میشه برای ثبت نامش در مدرسه.
موفق باشید.
ما که با خانم دکتر مقصودی بودیم برای بزرگسال 4 قطعه عکس و برای خرد سال (که ایکس ری و آزمایش ادرار نداره) 2 قطعه عکس لازم بود.
ضمنا عکسی که در مطب گرفتن مستقیما روی track sheet ها چاپ میشه و ربطی به عکسهایی که باید باخودتون ببرین نداره.
کارت واکسن کودک هم لازم نبود
ولی توضیحات شوبیز عزیز برای استفاده از این کارت در کانادا بیار مفید بود
ضمنا عکسی که در مطب گرفتن مستقیما روی track sheet ها چاپ میشه و ربطی به عکسهایی که باید باخودتون ببرین نداره.
کارت واکسن کودک هم لازم نبود
ولی توضیحات شوبیز عزیز برای استفاده از این کارت در کانادا بیار مفید بود
FSWP-2014 - Sent to CIO:Agu-08-2014 - Received By CIO:Agu-13-2014 - Money Order Cashed: Nov-16-2014 - PER: Dec-03-2014 - AOR: Dec-25-2014
Update and Medical Request: Jun-14-2015 - Passport Requested: May-06-2015
Update and Medical Request: Jun-14-2015 - Passport Requested: May-06-2015