17-03-2015, 10:11 AM
(04-03-2015, 11:59 AM)'m_ashari2' نوشته:این بحث تغییر ویزا آفیس و ترس از این تغییر رو من بارها به خصوص از زبان افرادی که منتظر AOR خود هستند شنیدم. خودم هم در اون زمان این ترس رو داشتم. البته با توجه به سابقهای که از سالهای گذشته از تغییر ویزا آفیس و ویزا آفیسهای سوریه، ورشو و آنکارا داریم، به نظر ترسی منطقی هم باشه. ولی چندتا نکته هست که میخواستم اینجا برای دوستانی که این ترس رو دارن ذکر کنم و خواهش دارم هر کسی هم نظر متفاوتی داره اشاره کنه. یکی اینکه در برهه کنونی که ویزا آفیس پاریس پروندههای شش ماه می تا اکتبر رو گرفته خیلی غیرمنطقی به نظر میرسه که پروندههای دو ماه نوامبر و دسامبر بخواد جای دیگه ارسال بشه. به خصوص که معمولا زمانی پروندهها رو به ویزا آفیس جدید میفرستند که backlog سنگینی توی اون ویزا آفیس وجود داشته باشه که اینطور که از آمار خود CIC مشخصه هنوز پاریس یکی از سریعترین ویزا آفیسهاست. به علاوه تا جایی که من متوجه شدم پروندههای FSW2014 هیچ کشوری برای آنکارا و ورشو که در امر پروندههای ایرانی تجربه دارند تا به اینجا نرفته.
نکتهی دیگهای که میخواستم ذکر کنم اینه که کلا FSW2014 به نظر یه تمرین بود برای اکسپرس انتری و از لحاظ سرعت بررسی قابل مقایسه با سالهای گذشته نبود. این سرعت بررسی فقط شامل حال پاریس نمیشد بلکه تمامی ویزا آفیسهایی که توی این برنامه شرکت داشتند خیلی سریع بررسیهاشون رو انجام دادن و حتی اگر پروندهای از ایرانیها برای ویزا آفیس دیگهای بره انتظار من اینه که تغییر محسوسی در مدت زمان رسیدگی به پرونده ایجاد نشه.
دوستان باز هم اشاره کنم که ممنون میشم اگر نظر متفاوتی دارید اینجا ذکر کنید چون این بحث برای تعدادی از دوستانم خیلی مهمه و میخوان که نظرات شما رو هم بشنوند.
دوستان عزیز
من PER 25 FEB هستم و چند رور پیش زنگ زدم cic گفتن پرونده در حال انتقال هست و اون هم به ویزا افیس پاریس پس نگران نباشین
من PER 25 FEB هستم و چند رور پیش زنگ زدم cic گفتن پرونده در حال انتقال هست و اون هم به ویزا افیس پاریس پس نگران نباشین