19-02-2015, 12:13 AM
(18-02-2015, 11:43 PM)'1900' نوشته: سلام خدمت عزیزان
من عازم خدمتم با اجازتون :-D
در حال حاظر دانش زبانم سطح پایینی داره و میخوام تلاش کنم بعد از این دو سال بتونم ۶.۵ رو بگیرم حداقل
حالا با توجه به ضعیف بودن زبان عمومی من و همچنین تایم نیمه وقت مابین خدمت و البته خودخوان بودن چه پیشنهادی روبه من میدید؟
توی موردای مشابه دوستان پیشنهاد داده بودن که یک سال اول سطح زبان عمومی رو باید بالا برد اگه پیشنهادتون اینه لطفا بگیدچه کنم و چه منابعی رو بخونم و کار کنم
کلی هم ترس دارم از زبان خوندن و اینا!
با تشکر و احترام...
عرضم به حضورتون که ابتدا گزینه های موجود رو در نظر میگیرم. قبل از هر چیز مکانی که خدمت میکنید خیلی در این مسیر موثره. مثلاً اگر در شهر خودتون باشید و بتونید روزانه تردد کنید و از مرخصی ها استفاده کنید، مسیری هموار تر خواهید داشت و میتونید برنامه ریزی داشته باشید. در صورتی که شهر دیگری خدمت کنید، چون در محیط آسایشگاه پادگانها به وسایل الکترونیکی دسترسی ندارید، کارتون سخت تر میشه ولی ناممکن هم نیست. علاوه بر این در چنین شرایطی میتونید با چندی از دوستان علاقه مند و یا سازگار خونه اجاره کنید و باز مسیری هموار تر خواهید داشت.
در مور نمره IELTS، باید بگم اگر فرصت هست یک آزمون تعیین سطح شرکت کنید. اگر به چنین آزمون هایی دسترسی ندارید. سعی کنید یک کتاب Cambridge IELTS رو از اینترنت دریافت کنید، مثلاً Cambridge IELTS 8، و تستهای Listening و Reading رو پاسخ بدید و نمره خودتون رو محاسبه کنید. در صورتی که نمره اولیه داشته باشید میتونید با زمانی که در دست دارید برنامه ریزی کنید. برای تهیه کتابها، میتونید از کتابخانه این فروم استفاده کنید و در صورتی که میتونید برید میدان انقلاب، به میزان توان این کتابها رو تهیه کنید که خوندن کتابهای پرینت شد و آفست به مراتب راحت تر از خوندن فایلهای PDF است، به خصوص زمانی که در امتحان با همین نسخه کاغذی سر و کار دارید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers