26-03-2015, 05:13 PM
(26-03-2015, 04:57 PM)'AlaTiti' نوشته: واقعا به اين راحتى نيست. من كل حق الزحمه ايشون رو كه بالغ بر دوازده ميليون تومن بوده، كامل داده ام و مبلغ لندينك فى مون رو هم براى دو نفر به حساب ايشون ريخته ام كه از طرف من واريز كنند. الان آه در بساط ندارم. از كجا بيارم حتى همون مبلغ لندىنك رو كه دوباره بدم؟ تازه 15 روز هم بيشتر وقت ندارم و در سفر هم هستم و از همه بدترم اينكه اصلا نمي دونم ججورى بايد اين مبلغ رو واريز كنم اكر بفرض محال جورش كنم از جايى... يعني به غلط كردن افتاديم از بابت وكيل... خواستيم مثلا خيال مون راحت تر باشه...
راه برای ریختنش زیاده ولی فعلا به عزل فکر نکنید. چون پول rprf رو دادید به ایشون.
به نظر من تنها راه این هست که مرتبا تماس بگیرید با دفتر وکیل و اعصابشون رو خورد کنید. اگر وکیلتون ایرانی هستند که بعیده بتونید کار خاصی بکنید. چون ایشون احتمالا در تعطیلات به سر میبرند.
چقدر از حق الوکاله وکیل باقی مونده؟
به نظر من از این مرحله به بعد وقتی رفت جلو وکیل رو عزل کنید. چون کار خاصی ندارید باهاش.
به نظر من تنها راه این هست که مرتبا تماس بگیرید با دفتر وکیل و اعصابشون رو خورد کنید. اگر وکیلتون ایرانی هستند که بعیده بتونید کار خاصی بکنید. چون ایشون احتمالا در تعطیلات به سر میبرند.
چقدر از حق الوکاله وکیل باقی مونده؟
به نظر من از این مرحله به بعد وقتی رفت جلو وکیل رو عزل کنید. چون کار خاصی ندارید باهاش.