09-11-2011, 02:51 PM
استادی که می گه می نویسم سعی می کنه که خوب بنویسه و نقطه قوت دانشجو را نشان بدهد. فکر نکم توضیح بیشتری نیاز باشه بدم.
اهمیت توصیه نامه اساتید
|
09-11-2011, 02:51 PM
استادی که می گه می نویسم سعی می کنه که خوب بنویسه و نقطه قوت دانشجو را نشان بدهد. فکر نکم توضیح بیشتری نیاز باشه بدم.
09-11-2011, 02:57 PM
(09-11-2011, 02:30 PM)raha نوشته: ممنون.حالت وسطی وجود نداره؟که بگه مینویسم اما خیلی خوب ننویسه ! یعنی یا نمینویسن یا خوب مینویسن؟!چطوری میشه ازشون پرسید که خوب مینویسن یا نه؟ من حالت وسطش رو تجربه کردم.استادی در ایران بهم گفت "می نویسم ولی نظرم رو می نویسم.ممکنه نظرم بعضی جاها راجع به تو جالب نباشه.اگر دوست نداری از کس دیگری توصیه نامه بگیر" کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
09-11-2011, 03:33 PM
(09-11-2011, 02:34 PM)Pejman نوشته: خیلی از استادا یا می گن شما بنویسین یا اینکه خودشون یه تمپلیت آماده دارند. فقط یه حالت می مونه که استاد خودش بنویسه از اول، که در این صورت تضمین خاصی وجود نداره خوب باشه تا زمانی که نبینید خودتون! توی این فرمای آنلاین که ما نمیتونیم ببینیم چی نوشتن. راستش امکانش نیست که از دانشجوهای دیگه شون بپرسم
09-11-2011, 03:36 PM
(09-11-2011, 02:57 PM)Faraz نوشته: من حالت وسطش رو تجربه کردم.استادی در ایران بهم گفت در اینصورت باید چه کرد؟از کجا بدونیم چیزی که مینویسه به ضررمون تموم نمیشه؟
من یک نظر کلی میدم فقط جهت یادآوری!
چیزی که توصیه نامه رو پر اهمیت می کنه همینی هست که شما نمی تونید از محتویاتش سر در بیارید. اگر استادی هم با دانشجو هماهنگ می کنه از دید من کاری غیر اخلاقی و ناپسند هست. از نظر من هر کسی تنها آزاده که استادی رو که فکر می کنه بهتر می تونه واسش بنویسه انتخاب کنه و دیگه استاد رو آزاد بگذاره تا نظرش رو صادقانه بنویسه! بالاخره تعداد متقاضیان و رقبا زیاد هست ولی خوب باید این رو در نظر گرفت که دانشگاه ها به دنبال افرادی هستند که بتونند به خوبی از پس انتظاراتشون بر بیاد و باید انصاف داشته باشیم و بگذاریم پروسه روال خودش رو طی کنه. باز هم می گم شما باید سعی کنید بهترین استادها رو از دید خودتون انتخاب کنید. (همون فاکتور هایی که پژمان در پست های قبلی بهش اشاره کرد رو در نظر بگیرید)
آرش جان حرفت کاملا درست است ولی بحث بین آنچه هست و آنچه باید باشد است.
تو همین ایران کم دیدی استاد برگرده به دانشجو بگه تو خودت بنویس من نخونده امضا می کنم(این جمله عینا از یکی از اساتید معروف از یکی از معتبر ترین دانشگاه های ایران است)؟ اخلاقی یا غیر اخلاقی اینها حقیقت های جامعه ما است. کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
09-11-2011, 05:09 PM
(09-11-2011, 04:53 PM)Faraz نوشته: آرش جان حرفت کاملا درست است ولی بحث بین آنچه هست و آنچه باید باشد است.اگر استادی چنین صحبتی بکنه که می دونم کم هم نیستند, من باشم که میرم سراغ استاد دیگه ای چون از نظر من اون چه که من می نویسم نمی تونه درست توانایی های من رو نشون بده! دید فرد دیگه ای بهتر می تونه نمایانگر توانایی های من باشه و هرکسی اون نوشته رو بخونه بهتر می تونه درک بکنه. ولی اگر متقاضی با این مسئله مشکلی نداشته باشه خوب دیگه مشکلی هم پیش نمیاد!!! و نگرانی هم وجود نخواهد داشت! پس ما باید تکلیف خودمون رو روشن کنیم اگر دوست داریم این گونه اساتید واسمون بنویسند کارمون راحته فقط باید بگردیم ببینیم کدوم استادها این کار رو می کنند. اگر هم دوست داریم استاد خودش بنویسه که از نظر من باید آزاد بگذاریمش و فقط سعی کنیم بهترین انتخاب رو داشته باشیم.
درود
می خواستم ببینم دوستان برداشتشون از جمله ی زیر چیه؟ ایا تاثیری میگذاره روی پروسه ی اپلای و اینها اگر بزنیم خیر؟! بعدا مثلا بد میشه واسه ی ادم؟اینکه صورت خوبی نداره که بره ادم به استاده بگه! allowing the student the option of waiving the right to access. If you wish to waive the right to examine this evaluation at a later date, please indicate below. you must choose whether or not to wave your right to review the recommendations. Most people choose "Yes" to waive their right of review. You should discuss this with your recommender before you answer this question. Once you have submitted your application, you cannot change this decision. Your choice will be transmitted to the recommender in the instructional email he/she will receive. ولی در کل فکر کنم اگه به استاده اعتماد داشته باشیم که یه هو قاطی نکنه میشه "بلی" رو انتخاب کرد... ولی انتخاب شما چیه؟ yes or no?
12-11-2011, 07:00 PM
من فکر می کنم اگر پاسخ Yes باشه بهتر هست. این نشون میده که شما به استادتون و کاری که با اون انجام دادید اعتماد دارید.
بعلاوه اینکه اگر استادی رو برای توصیه انتخاب کردید که در این حد بهش اعتماد ندارید، بنظرم توصیه شده ی اون استاد نباشید بهتر هست. (بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
13-11-2011, 01:07 AM
نظر محسن کاملا درسته و معمول این هست که به این سوال پاسخ مثبت بدید. به این ترتیب کسی که برای شما توصیهنامه مینویسه بیپرده واقعیتها رو خواهد نوشت و این برای دانشگاهها مهمه و اگر پاسخ منفی بدید ارزش توصیهنامه رو کم میکنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند. |
|