13-04-2015, 03:48 PM
(13-04-2015, 03:21 PM)'Soltaan' نوشته: از دوستانی که در مورد سوالایی که می خوام بپرسم اطلاع دارن می خوام که جواب بدن.
من از کبک فقط یه فایل نامبر دارم و نه دیگه ای میلی برام اومده نه مصاحبه رفتم کلا خبری نیست که نیست. حالا سوالم اینه: نیازی هست که فعلا برای کبک درخواست Withdrawal یعنی انصراف یا هر چیزی شبیه به اون بدم یا نه؟ به نظرتون تو کار پرونده فدرالم خللی وارد می کنه؟
سوال دوم اینکه این قضیه Processing Started که بعد از رسیدن مدیکاله به چه معنیه؟ چیارو تو اون مرحله چک می کنن؟
وضعیت من هم مشابه شما بوده و 2 هفته هست که ویزام اومده. پس جای نگرانی نیست. در مورد انصراف از پرونده هم تصمیم با خودتونه. من هر موقع خبری ازشون شد بهشون اعلام میکنم. شما هم همون موقع با توجه به پروسه جاریتون تصمیم بگیرید.
شروع پروسس روال و قاعده خاصی نداره و نبودنش به معنی بدتر بودن اوضاع نسبت به بودنش نیست. برای بعضیا قبل از مدیکال اضافه میشه (برای ویزا آفیس دهلی نو به صورت قاعده قبل مدیکال اضافه میشه) اما برای پاریس معمولا برای بعد از مدیکاله. جک امنیتی و بررسی مجدد مدارک و آپدیتها در این مرحله انجام میشه. بازم میگم اگر اضافه نشه دلیلی بر راکد بودن پرونده شما نیست.
شروع پروسس روال و قاعده خاصی نداره و نبودنش به معنی بدتر بودن اوضاع نسبت به بودنش نیست. برای بعضیا قبل از مدیکال اضافه میشه (برای ویزا آفیس دهلی نو به صورت قاعده قبل مدیکال اضافه میشه) اما برای پاریس معمولا برای بعد از مدیکاله. جک امنیتی و بررسی مجدد مدارک و آپدیتها در این مرحله انجام میشه. بازم میگم اگر اضافه نشه دلیلی بر راکد بودن پرونده شما نیست.