(18-03-2015, 04:24 PM)'nima_bonab' نوشته: سلام دوستان
من برای سابمیت مقاله ام دنبال نشریات خارجی گشتم برای بعضی از انها نوشته open access و برای این حالت پذیرش 2200 USD پول خواسته اند ایا معادل 6 میلیون ایرانی ه؟
دوم ایتکه برای معرفی 3 تا داور باید کی رو معرفی کنم؟ ایا چند مقاله که از انها استفاده زیاد کرده ام نویسنده انها رو معرفی کنم؟ یا نه؟
نامه های تضاد منافع چطوری تهیه میشه؟
سایت http://journalfinder.elsevier.com/#results بر اساس عنوان و چکیده مقاله من چند تا نشریه رو پیشنهاد میکنه . ایا برا همون ها اقدام کنم زود نتیجه می گیرم؟
بله تقریبا در همون حدودی که گفتین میشه. ولی اگر این حالت رو پیشنهاد کرده شما مجبور نیستید این حالت رو بخواید. خیلی از ژورنال ها حالت open access رو بعنوان یک حالت جانبی پابلیش پیشنهاد میدن.
برای معرفی سه داور هم می تونید از متخصصان رشته خودتون انتخاب کنید، مشکلی نیست. نه اون داور الزامی بر پذیرش داوری مقاله شما داره و نه ژورنال الزامی برای پذیرفتن داور پیشنهادی شما داره و میتونه به یک داور دیگه ارسال کنه.
یعنی خود ژورنال خواسته متن تهیه کنید؟ چون معمولا همراه سابمیت مقاله گزینه هایی در رابطه با روشن کردن تضاد منافع هست که تیک می زنید و الکترونیکی حل میشه.
و نکته آخر اینکه، ببینید این سایت ها به شما یه سری ژورنال مرتبط معرفی می کنن ولی کار شماست که بررسی نهایی رو انجام بدین و بهترین گزینه رو با توجه به مقاله خودتون و شرایط ژورنال انتخاب کنید. وگرنه هیچ تضمینی وجود نداره که اگر از ژورنال های پیشنهادی الزویر رو انتخاب کنید زودتر و بهتر به نتیجه برسید منتها حتما بررسی شون کنید. موفق باشید.
برای معرفی سه داور هم می تونید از متخصصان رشته خودتون انتخاب کنید، مشکلی نیست. نه اون داور الزامی بر پذیرش داوری مقاله شما داره و نه ژورنال الزامی برای پذیرفتن داور پیشنهادی شما داره و میتونه به یک داور دیگه ارسال کنه.
یعنی خود ژورنال خواسته متن تهیه کنید؟ چون معمولا همراه سابمیت مقاله گزینه هایی در رابطه با روشن کردن تضاد منافع هست که تیک می زنید و الکترونیکی حل میشه.
و نکته آخر اینکه، ببینید این سایت ها به شما یه سری ژورنال مرتبط معرفی می کنن ولی کار شماست که بررسی نهایی رو انجام بدین و بهترین گزینه رو با توجه به مقاله خودتون و شرایط ژورنال انتخاب کنید. وگرنه هیچ تضمینی وجود نداره که اگر از ژورنال های پیشنهادی الزویر رو انتخاب کنید زودتر و بهتر به نتیجه برسید منتها حتما بررسی شون کنید. موفق باشید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا