28-04-2015, 08:17 PM
(28-04-2015, 05:18 PM)'sootehdelan' نوشته: من ناک 2263 هستم . ضمنا نامه هم از پاریس بود . نامه تو دست رییس بود و من نتونستم کامل ببینم ولی تا اونجا که دیدم این شماره بود 00331442339 یا یه چیزی تو همین حول و حوش .
سربرگ نامه پرچم کانادا و اسم سفارت کانادا رو داشت ، متن انگلیسیش هم فقط شامل نام و تلفن اداره ما و فرستنده بود و محتوای نامه به فارسی و دست نویس بود و تایپ نشده بود .انگار یه سری برگه آماده رو داده بودن با دست متن اون رو نوشتن.من بیمه نفرستاده بودم ولی قرارداد کاری و فیش حقوقی رو فرستاده بودم . ولی شاید به این خاطر بوده باشه که در شرح وظایف 13 مورد رو ذکر کرده بودم و ممکن است شک کرده باشند.
بیمه که حتی به عنوان مدارک پشتیبان هم ذکر نشده بود ...خیلی ها هم گفتند نفرستید !
ممکنه لطف کنید حالا که رییستون باهاتون جوره ، ازش یه اسکن از اون نامه رو بگیرید ؟ و جساراتا تو ناک 2263 که 8 مورد شرح وظیفه هست ؟؟ شما 13 رو از کدوم سایت نوشتید ؟ عینا با همون انشا تو نامتون نوشتین؟
ممکنه لطف کنید حالا که رییستون باهاتون جوره ، ازش یه اسکن از اون نامه رو بگیرید ؟ و جساراتا تو ناک 2263 که 8 مورد شرح وظیفه هست ؟؟ شما 13 رو از کدوم سایت نوشتید ؟ عینا با همون انشا تو نامتون نوشتین؟