01-05-2015, 08:46 AM
(30-04-2015, 07:43 PM)'azar1307' نوشته:منم بیشتر از دو ماهه که منتظرم. شرایطمون شبیه همدیگس. امیدوارم همه پاس ریکوئست بشن به زودیبا سلام
من با ایشون هستم noc 4011 . از مدیکال ریسیو من 61 روز میگذره .
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
|
01-05-2015, 08:46 AM
(30-04-2015, 07:43 PM)'azar1307' نوشته:منم بیشتر از دو ماهه که منتظرم. شرایطمون شبیه همدیگس. امیدوارم همه پاس ریکوئست بشن به زودی (30-04-2015, 11:52 PM)Mehrap نوشته: سلام دوستان مبارک باشه ، امیدوارم مدیکالتون هم سریعتر بیاد ، لطف میکنین بفرمایین مدارکتون رو کی فرستادین و کی فایل نامبر گرفتین چون تو اسپریت شیت ندیدم شما رو ، ممنون .
01-05-2015, 12:23 PM
(01-05-2015, 09:16 AM)angel_rs نوشته: مبارک باشه ، امیدوارم مدیکالتون هم سریعتر بیاد ، لطف میکنین بفرمایین مدارکتون رو کی فرستادین و کی فایل نامبر گرفتین چون تو اسپریت شیت ندیدم شما رو ، ممنون . ممنونم، ٢دسامبر دريافت مدارك در CIC، فايل نامبر ١٩ فوريه
01-05-2015, 12:40 PM
دوستان امروز هم گویا سفارت تعطیله... بهتره منتظر چیزی نباشین. هفته دیگه جمعه هم تعطیلن!
01-05-2015, 02:10 PM
دوستان من به امید خدا می خوام مدارک آپدیتمو بفرستم فقط یکی دو تا سوال دارم.
یک: تو ای میل آپدیت من یکی از مواردی که ازم خواسته مدیکاله. In order to continue processing your application, we require the additional documents listed below within 60 days : با توجه به بحثای گذشته فک نمی کنم لازم باشه اکشنی رو مدیکال بدیم و از مدیکال چیزی براشون بفرستیم ولی به هر حال اگه قرار باشه چیزی بفرستیم اون چیه؟ رسید emedical؟ چون دکتر نتیجه آزمایش خون، ادرار و قفسه رو به همراه فرم emedical برام ای میل کرده.PLEASE ENCLOSE A COPY OF THIS LETTER WITH YOUR REPLY BY EMAIL ONLY : parisimmigration@international.gc.ca - medical form and instructions are following by automatic Email ; - A detailed and updated copy of your Curriculum Vitae (CV or resume) bearing information about your employer, your responsibilties and also information about your education; - This is to remind you that the Right of Permanent Residence Fee (RPRF) must be paid before a permanent resident visa can be issued. دو:این جمله رو تو فرم emedical من نوشتن. می خوام مطمئن شم به ما ربطی نداره. If you have not yet lodged a visa application, you must provide the health identifier on the top of this letter (i.e. UMI, UCI, IME) to CIC. Please make sure that you attach this letter to your visa application before submitting the form to CIC.
This will facilitate processing of your visa application.
01-05-2015, 02:11 PM
آقاي شوبيز آيدي شما تو جدول چيه، البته من يه بار هم خصوصي ازتون سوال كردم گويا نديد؟
01-05-2015, 03:34 PM
(29-04-2015, 11:03 PM)'sootehdelan' نوشته: سلام ، عزیزان یادتون هست که به اداره من زنگ زدند و فکس فرستادند . امروز پیگیر شدم دیدم اون کسی که زنگ زده بود و فارسی صحبت کرد یه خانم بود و تقریبا همزمان با درخواست مدیکال زنگ زده بود . از همکاران پرسیده بود که آیا میتونن نامه ای رو که برای من زده بودند رو تایید کنن یا نه و چون همکارم گفته بود آره ،اون هم فکس کرد . سوال دیگه ای هم ظاهرا نپرسیده بود .این ها رو گفتم در جریان باشید . اما یه مشکلی دارم . یه از خدا بیخبری با رییسم صحبت کرده و رای اون رو زده و گفته اینکار رو نکن و از این حرفها وگفته ما نمیتونیم به یه کشور دیگه فکس بزنیم . حالا من موندم چکار کنم . کمک فوری دوستان یه همفکری بدین تاییدیه رو چکار کنم .
01-05-2015, 03:43 PM
با سلام.دوست عزیز،من واسه م یه سوال پیش اومد.ممنون میشم جواب بدین.میخوام بدونم شما سابقه بیمه تون هم از همین شرکت بوده و آیا هیچ عدم انطباقی تو سابقه بیمه و مدت زمان کار در این شرکت نداشتین؟ آیا قرارداد کاریتون و تاریخ اون و همینطور شرح شغلتون تو قرارداد دقیقا با گواهی شغلی تون یکی بوده؟ چون اگه همه اینها صد در صد اکی بوده واقعا چرا همجین کاری انجام دادن؟ به هر حال شما بهتر از هر کس به مدارکی که فرستادین اشراف داربن.و اینکه امیدوارم دوستان دیگه هم اگه تجربه مشابه دارن عنوان کنن. به امید موفقیت همه در پروسه مهاجرت.
01-05-2015, 03:50 PM
(01-05-2015, 02:10 PM)'Soltaan' نوشته: دوستان من به امید خدا می خوام مدارک آپدیتمو بفرستم فقط یکی دو تا سوال دارم. دوست عزیز خیالت راحت من با اطمینان به شما می گم نیاز نیست چیزی بفرستید برای مدیکال.
If you have not yet lodged a visa application گفته اگه پروندتون را نفرستادید که شما فرستادید !
If you really want to do something, you find a way. If you don't you'll find an excuse
01-05-2015, 06:46 PM
سلام به همه دوستان یرام یک سوالی پبش امده اینم این هست که برای اپدیت برای اپدیت یک زمان شصت روزه و یا سی روزه تعیین می کند حالا اگر ما زودتر اپدیت رئ فرستادیم ایا زودتر بررسی می شه یا خیر در انتهای زمان تغیین شده اپدیت رو بررسی می کنند
|
|