02-05-2015, 08:01 PM
سلام دوستان چرا واقعا هفته پيش كسي پيشرفت نداشته؟
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
|
(02-05-2015, 07:25 PM)'Mehrap' نوشته: درود برای نوشتن cv می تونید ار فرمت های آماده توی اینترنت استفاده کنید کافیه گوگل جستجو کنید CV Sample در مورد مسئولیت ها اصلا نیاز نیست مانند نامه کار باشه بهتره با جزییات بیشتر باشه زمان های بی کاری رو اصلا نیاز نیست بیارید CV کلا با Background history فرق داره. CV رو می نویسند برای ارائه به شرکت ها و موسسات برای استخدام و کلا کاری به پروندتون نداره هرچند باید تاریخ هاش، نام شرکت و تخصصتون با نامه کارتون بخونه ولی نیاز نیست حتما اون نوشته ها باشه یک CV خوب 2 تا 3 صفحه هست و باید طبقه بندی بشه بین کار، تحصیلات و تخصص، اطلاعاتی شامل علایق، زبان و ... هم می تونه توش باشه The following page may help you greatly on how to write an effective and successful CV http://www.wikihow.com/Write-a-CV-%28Cur...m-Vitae%29 موفق باشید.
If you really want to do something, you find a way. If you don't you'll find an excuse
02-05-2015, 09:25 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 02-05-2015, 10:06 PM توسط sepehr_5566.)
(02-05-2015, 07:25 PM)'Mehrap' نوشته: درود درنوشتن cv به عقیده من موارد زیر رو مد نظر داشته باشین خوبه : 1- حداکثر دوصفحه باشه بهتره 2- ابتدا از کار شروع کنین به ترتیب زمانی اول جدید تر وربعد قدیم تر 3- عنوان سمت هایی که برای خودتون مینوییسن و شرکت هایی که کار کردین با نامه های قبلی بخونه 4- شرح وظایف و مسولیتها با اونهایی که اونجا نوشتین هماهنگی داشته باشه اما اینجا کمی با جزییات تر بنویسین و کمی بال و پر بدین. 5- از فعل های Active استفاده کنید: Supervising, Conducting. Involving , ... 6- اگه تو شرکت حساسیت انگیز کار کردین جوری ننویسین که با مدیریت بالا درارتباط بودین 7- جوری باشه که مسولیت های شما در حیطه technical باشه. 8-مسولیت هایی که پراهمیت تر هستند رو در خط های اول بنویسین 9- تحصیل رو میتونین در صفحه دوم بنویسین موارد زیر رو نیاز نیست در رزومه بکار ببرین : 1- بهتره عکس گذاشته نشه ( مگه اینکه کسی بخواد برای مدلینگ اقدام کنه یا شغلی که ظاهر اهمیت داشته باشه در استخدام ) 2- نوشتن تاریخ تولد نیاز نیست 3- نوستن hobbies نیاز نیست 4- از ایمیل رسمی استفاده بشه ( golpesar2468@yaoo.com بهترین ایمیل نیست بجاش a.golshahi@Gmail.com خیلی بهتره ) 5- اشکالی نداره اگه بین سال های کاری وقفه هست ( شما قبلا اونها رو تو بقیه قرم ها توصیح دادین ) . یه نمونه CV رو میتونین از اینجا دانلود کنید.و هر جور دوست داشتن ویرایش کنید.
سلام به دوستان
امروز ديدم كه ٢٩ اپريل پراسس استارت شدم Before you act,listen
Before you react,think
Before you spend,earn
Before you criticize,wait
Before you pray,forgive
Before you quit,try
03-05-2015, 09:10 AM
دوستان من اینجوری که میبینم هر کی توی یه مرحلهای گیره
ولی من توی مدیکال ریسیود گیر کردم کخه هیج کس گیر نمیکنه!!!!!
03-05-2015, 09:17 AM
تا چند وقت پیش ایمیل ها بیشتر پنجشنبه و جمعه میومد اما تازگیا روزای اول هفته میاد و دیگه تا آخر هفته پرنده پر نمیزنه. نه؟
03-05-2015, 09:20 AM
آقای شوبیز با سلام
از اینکه اینقدر در این فروم فعال هستید ودر بسیاری از موارد دوستان را راهنمایی می کنید بسیار سپاسگزارم اما انتظار من و تعدادی از دوستان در این فروم از شما که اینقدر دلسوزانه تغییرات جدول را رصد می کنید، برای اعلام آیدی خودتان در جدول بیراه نیست. حتی اگر بسیاری از دوستان آیدی شما را بدانند، اینکه من و تعدادی از دوستان از شما سوال می کنیم رسم ادب این است که پاسخ دهید حتی اگر پاسختون این باشد که مایل به اعلام آیدیتان نیستید!!!!
03-05-2015, 09:32 AM
(03-05-2015, 09:20 AM)'sama79' نوشته: آقای شوبیز با سلامسلام دوست عزیز. من در سیستم امتیاز دهی به همه دوستانی که سوال پرسیدند جواب دادم. روی لینک امتیاز پست هاشون نگاه کنید جواب بنده رو می بینید. دلیلش هم این بود که صفحات با پست های نا مربوط پر نشه. اینجانب شوبیز، در هیچ جدولی شعبه ندارم و نخواهم داشت. من از بقیه دوستان بیشتر فعالم و طبیعتا احتمال درگیریهای ناخواسته با دوستان وجود داره برای من. همین طور که تا به حال چندین مورد پیش اومده. بعد از این همه سال گدایی، شب جمعه مون یادمون نرفته. تجربه فعالیت در فضای مجازی، به خصوص در فارم های ایرانی ثابت کرده که هر چقدر گم نام تر بمونید بهتره. در هر صورت بنده قصد بی احترامی به دوستان نداشتم ومخلص همه شماها هم هستم. آیدیم تو جدول هست ولی به اسم شوبیز نیست. دینم به جدول رو هم ادا کردم. (03-05-2015, 09:20 AM)'sama79' نوشته: آقای شوبیز با سلام دوست من شاید من جزو اولین نفراتی باشم که مدتها قبل تو سایت قبلی از شوبیز خواستم آیدیشو تو اسپردشیت بگه ولی بعد از یکی دو تا سوال و جواب ایشون محترمانه گفتن که می خوان آیدیشون مخفی بمونه و منم به نظرشون احترام گذاشتم.
نه تنها شوبیز بلکه خیلی دیگه از دوستان هستن که تو اسپردشیت آیدیشون مخفیه. هدف ما از اسپردشیت اینه که روند مهاجرت و مدارکی که می خوانو trace کنیم و بتونیم پیش بینیای لازمو انجام بدیم نه اینکه همدیگرو اونجا ببینیم. بله منم به شخصه ترجیح می دم افراد با یوزر خودشون تو اسپردشیت باشن ولی در غیر اینصورتم مشکلی برای کسی ایجاد نمی شه. هدف اصلی مهاجرته و این قضیه باعث شده ماها با هم آشنا بشیم. به هدف اصلی فکر کنین. به امید موفقیت و شادی شما و همه دوستان. پ. ن. : جالبه خواستم اسم وب سایت قبلی رو بنویسم بعد دیدم چه به فارسی و چه به انگلیسی اسم وب سایت قبلی رو تبدیل می کنه به "وب سایت". به نظرم این سانسور کار درستی نیست و دلیلی نداره. اگه دلیلی داره بگین ما هم بدونیم. بالاخره اکثر ماها از اونجا شروع کردیم با اینکه من فعالیتم اونجا نسبت به اینجا خیلی خیلی کمتره[img]images/smilies/smile.gif[/img]
03-05-2015, 10:28 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 03-05-2015, 10:29 AM توسط shubizkumbuli.)
(03-05-2015, 10:02 AM)'Soltaan' نوشته:
قضیه اش طولانیه. مدیر این سایت بابک، جزو کسایی بوده که وبسایت قبلی رو راه اندازی می کنه ولی دور میزننش. بعد ایشون آکادمیاکفه رو راه اندازی می کنه و حساسیت هایی روی لینک دادن به سایت قبلی و اسم بردن از اونجا دارن. |
|