28-09-2014, 02:47 AM
فقط در مورد هزینه های زندگی در ترکیه که مربوط به این تاپیک هست باید بگم که برای نمونه هزینه کرایه خونه در شهری مثل استانبول ماهانه بین 500 تا 1000 لیر هست و با در نظر گرفتن هزینه های زندگی و حمل و نقل می بایست ماهی دست کم 1200 تا 1500 لیر خرج کنید. با توجه به اینکه لیر حدود 1500 تومن هست میشه ماهی حدود 2 تا 2.5 میلیون تومن.
با در نظر گرفتن این موضوع به نظرم خیلی ارزش اون رو نداره که صرفا برای یک کلاس زبان در این کشور مدت 8-7 ماه به سر ببرید مگر اینکه هیچ مشکل مالی نداشته باشید که به نظر نمی رسه اینطور باشه.
در ضمن برای گرفتن پذیرش می بایست از حدود یک سال قبل اقدام کرده باشید به عبارتی شما اگر مثلا تا 8-7 ماه دیگه بتونید نمرات لازم در آزمون های زبان رو به دست بیارین می تونید برای پاییز دو سال دیگه برنامه ریزی کنید که پذیرش بگیرید. به همین دلیل بهتر هست اگر همچنان فرصت برگشت به دانشگاه تهران رو دارید و رشته تون رو هم دوست دارید لیسانس تون رو بگیرید و در این مدت روی زبان هم کار کنید و بعد برای ارشد اقدام کنید.
با در نظر گرفتن این موضوع به نظرم خیلی ارزش اون رو نداره که صرفا برای یک کلاس زبان در این کشور مدت 8-7 ماه به سر ببرید مگر اینکه هیچ مشکل مالی نداشته باشید که به نظر نمی رسه اینطور باشه.
در ضمن برای گرفتن پذیرش می بایست از حدود یک سال قبل اقدام کرده باشید به عبارتی شما اگر مثلا تا 8-7 ماه دیگه بتونید نمرات لازم در آزمون های زبان رو به دست بیارین می تونید برای پاییز دو سال دیگه برنامه ریزی کنید که پذیرش بگیرید. به همین دلیل بهتر هست اگر همچنان فرصت برگشت به دانشگاه تهران رو دارید و رشته تون رو هم دوست دارید لیسانس تون رو بگیرید و در این مدت روی زبان هم کار کنید و بعد برای ارشد اقدام کنید.
(28-09-2014, 01:37 AM)'mohammad.pj.21' نوشته: ~~سلام دوستان
من به علت یک سری مشکلات خانوادگی و افسردگی قصد دارم کشور رو در بک ماه آینده ترک کنم و داستان بسیار جدی ست.
هدفم هم اینه که دوباره وارد دانشگاه شم در آمریکا (لطفا تو رو خدا نصیحت نکنید و این تصمیم بنده بسیار جدی و با مشورت افراد زیاد و خونوادمه و فقط در نحوه رسیدن بهش هست که از شما دوستان سوال داشتم) در واقع من باید تا 1 ماه دیگه خارج شم
و میدونم این پروسه زمان بر است و من نهایتش سال دیگه پاییز بتونم وارد دانشگاه شم و قبلش تو این مدت هم باید خودمو از لحاظ روحی آماده کنم هم امتحانات مقدماتی و آیلس رو نمره کافی ازش بگیرم تا بعدش کار به پذیرش و اسکایپ و مصاحبه با دانشگاه برسه
مجبورم این 8-9 ماه رو در کشوری مثل ترکیه (باز هم از طریق کالج ربان اقامت بگیرم) بگذرونم و امتحان ها رو حالا یا تو ترکیه یا مالزی یا هر جایه دیگه بدم و بعد از 8 ماه وارد آمریکا شم...در صورت اینکه گرینه اول منتفی هست به جر ترکیه پیشنهاد کدوم کشور رو برای این 8 ماه میدید؟
این طور که مشخصه بهتره که من در کشور سومی خودم رو آماده کنم و این خوبیه دیگری داره اونم اینکه علاوه بر تقویت زبان شاید توی این دوره های زبان با افراد دیگه ای که قصد رفتن دارن آشنا شم و بهتر از الان که خودمم و خودم بشه پذیرش گرفت.فقط چندتا سوال:
1- با توجه به این که در کشور ما چیزهایی مثل کالج و اینها نیست سوال من این هست که دوره های آموزش زبان چند دسته است و میخوام آگاهانه وارد یک مسیر شم و توضیحی دررابطه با کالج های زبان،دوره های مشابه،رشته زبان در دانشگاه و یا هر چیز دیگه ای که در سایت ها به اسم پذیرش زیان مطرح میشه بدونم و اینکه کدام بهتر است؟
2= اقامت 8-9 ماهه در ترکیه به چه روش هایی امکان پذیر است؟(به غیراز سرمایه گذاری و این داستانا) شنیدم امکان تمدیدش هست یا 2-3 ملیون.درسته؟
به غیر از این من شنیدم فقط برای دوره های زبان ترکی اقامت میدن و از طرفی در یکی از این موسسات در سایتش خوندم شما بروید بعدش تغییر زیان بدهید.
دوستان در آخر یار دیگه بگم که من متاسفانه شرایط خوبی ندارم و در واقع نقطه مهم ماجرا خارج شدن از کشور تا یک ماه آیندست با توجه به معافیت تحصیلیم. و اگه از دوستان کسی جمعی یا نفری هستن که مسیرشون مثل من هست یعنی اقامت موقت در کشور سوم و در نهایت پذیرش از آمریکا اعلام حضور کنند!
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -