08-05-2015, 07:07 AM
(08-05-2015, 02:44 AM)'daaadyaaar' نوشته:با آنالیز داده های CIC به نظر می رسه فرایند مهاجرت در CIC با یک سیاست کلی پیش میره که اصولش در دفاتر مرکزی مهاجرت بر اساس یک استاندارد ثابت پیش میره که به سختی دستخوش تغییرات میشه اما در دفاتر محلی مانند پاریس که کنترلر کیس هایی با ملیت های مشخص هستش تا حدودی دارای فرایند داخل سازمانی بر اساس اصول اداره مهاجرت با سلایق متنوع داخلی سازمانی است به طوریکه حتی آفیسر ها هم می تونند اعمال سلیقه بکنند چون باید پاسخگوی تصمیم گرفته شده نهایی باشند
بعد از گرفتن مدیکال از متقاضی کلا مرحلهDECISION MADE از فرایند شروع میشه که با دریافت Medical و گرفتن Landing Fee باز می شه و این امکان برای آفیسر باز هم هست که توجیه نشه بخواد دلایلی رو از شما بگیره مبنی بر اینکه که نخواد سخت ترین تصمیم رو بگیره و reject کنه بیشتر گرفتن آپدیت دوم برای جلوگیری از بدترین تصمیم آفیسر هستش و کسایی که additional proof درخواست ازشون شده انگار به این نقطه بدبینی آفیسر رسیده البته مواردی هم جهت کامل کردن پرونده توی آپدیت دوم آفیسر تصمیم می گیره و می خواد که خیلی مربوط به reject نیست و جنبه پیش بردن عادی پرونده رو داره مثل کپی پاسپورت جدید و یا گپ هایی که توی پرونده وجود داره
دوستانی که ازشون بیمه خواستن آفیسر انگار به گواهی سابقه کار شک کرده و یا گواهی سابقه کارشون ترجمه رسمی نبوده و یا بدون تایید دادگستری و یا مهمترین تایید ایران که مهر تایید خارجه هست نرسیده
چون اکثر سفارت های اروپایی برای دادن کارت اقامت هم به کامل بودن مدارک بیشتر از طریق مهر وزارت خارجه توجه می کنن چون اگر دقت کرده باشید گواهی سابقه کار رو امورخارجه بدون بیمه تا 80 درصد تایید نمی کنه و یا مدارک تحصیلی رو به wes هم فرستادیم باز تایید وزارت خارجه لازم داشته برای همین کشور های اروپایی که من تجربه دیگران رو دیدم مانند انگلیس و آلمان و اتریش و فرانسه و فنلاند هم در رابطه با دادن ویزا روی مهر خارجه خیلی حساس هستند و تایید خارجه رو در تایید مدارک تصمیم ساز حتما می خوان خود کبک هم تایید حارجه براش خیلی مهم هستش
کسانی که هم بیمه دادن از ابتدا که یه جورایی آفیسر احتمالا زیاد شک نکرده و مدارکشون کامل بوده
دوستانی که ازشون خواستن که گپ ها رو توضیح بدن انگار آفیسر به صداقت کیس شک کرده که اگر نتونن توجیه بکنن و عدم صداقت شفاف بشه مثل سالهای قبل یکی از دوستان من رو reject کردن متاسفانه تصمیم گرفته می شه
به هر حال شما پرونده های سالهای قبل رو نگاه کنید آفیسری که پرونده رو به Medical ,Landing Fee رسونده مسوولیت زیادی رو برای خودش ایجاد می کنه و در 95 درصد حالات PPR شدن و تصمیم درستی براشون گرفتند
تا الان نگاه کنید به همین شیت 2014 ایرانی ها خیلی داده ای مربوط به Reject کردن وجود نداره لذا هیچ نگرانی وجود نداره و اگر هم آپدیت دومی می خوان بیشتر برای توجیه کردن تصمیمی هست که خود آفیسر هم تا 80 درصد به بالا با اون موافقه که تصمیم PPR گرفته بشه به هر حال همین آفیسر های مرکزی و محلی هستند که پرونده رو به اینجا رسوندن
اکثر بچه های این فروم توی Approval Status Determined هستند که هم شامل آپدیت دوم مدارک هست و هم شامل Security check میشه
به نظر من که اکثرا منظور از Process Start همون آغاز یک فرایند داخل سازمانی درون آفیس پاریس هستش که بعضی از آفیسر ها هم این Process start رو نمی زنن و بهش ممکنه اعتقادی نداشته باشند مثل همین آفیسر CC که برای هیچ کسی Process start نزده و یا ممکنه دیر این خط رو درج بکنه در وضعیت شون تا PPR به نظر من زمان کمی رو در بر خواهد داشت
به نظر من این Process start یک اشکالی هستش که در فرایند وجود داره و حداقل انجامش اجباری نیست که بعضی از آفبسر ها برای بعضی از کیس ها می زنند و لزوما اطلاع درستی برای اطلاع رسانی به بیرون از آفیس پاریس نیست که در آینده فکر کنم این کار بیهوده رو بر میدارن ویا اجباری می کنن در اینصورت مستنداتشون رو تغییر خواهند داد
مثلا این یک پروسه یه کیس که توی Canadavisa بود که جهت راهنمایی ذکر شده
1. We received your application for permanent residence on February 25, 2014.
2. We started processing your application on October 17, 2014.
3. Medical results have been received.
4. A decision has been made on your application. The office will contact you concerning this decision.
ممنون از توضیحاتتون اما بخش Processing Started یه کم گیج کننده هست. چون الان خیلی ها هستن مثلا با یک آفیسر یکسان هستند و زود Started شدن ظرف 150 روز برخی ها هم با همون آفیسر هستند 220 روز هست منتظرن. خوب این یعنی اون آفیسر اون نفر اول که Processing Started شده با این نفر دوم که نشده براش فرقی نمی کنه ؟یا آیا هر دو میشه یه یک شکل نگاه کرد ؟
If you really want to do something, you find a way. If you don't you'll find an excuse