23-03-2015, 01:06 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 23-03-2015, 01:07 AM توسط shubizkumbuli.)
(22-03-2015, 11:56 PM)'amirhossein828' نوشته:بودن بعضی ها که کار و تحصیل همزمان فول تایم داشتند به مشکل نخوردند. این لب مرزی بودن امتیاز و استفاده از امتیاز کامل سابقه کار به طوری که امتیاز به زور برسه به 67 هم مزید بر علته. باز هم بودن کسایی که 67 بودن مشکل نخوردند. به نظر من امتیاز لب مرز، استفاده از سابقه کار بالا در کنار تحصیل و کار همزمان میتونه اونا رو حساس کنه.من ازشون پرسیدم و ایشون هم سابقه کار همزمان با تحصیل داشتن.بررسی که من کردم تا الان تمامیه کسانی که اطشون بیمه خواستن سابقه کار همزمان با تحصیل یا سربازی داشتن.ارتباط زیادی با امتیاز ندیدم.
در رابطه با امتیاز و ارتباطش با بیمه عقب تر پست زدم. من خودم ارتباط میبینم بینش. البته شاید من این طوری تفسیر می کنم و در اشتباه باشم.
دو مورد دیگه هم هست:
اون ناهماهنگی سابقه کاری با رشته تحصیلی هست. مثلا طرف رشته حسابداری خونده ولی داره به عنوان تکنیسین مکانیک کار می کنه یا بالعکس
طرف سن، سابقه کار و تحصیلات پایینی داره ( یا ترکیبی از این موارد ) ولی پست مدیریت داره
بازم تاکید می کنم اینا برداشت من از روی کیس هایی هست که ازشون بیمه خواستند و ممکنه اشتباه باشه.