21-12-2014, 05:35 PM
نه منظورم گرایشی در مقطع دکتری بود که در مورد تاریخ و تئوری معماری باشه(فارغ از طراحی به موضوعات تئوری معماری بپردازه) چنین گرایشی در ایتالیا یا کشور های دیگه وجود داره؟در چه دانشگاههایی؟ با چه عنوانی؟
رشته ها و دانشگاه های ایتالیا
|
21-12-2014, 05:35 PM
نه منظورم گرایشی در مقطع دکتری بود که در مورد تاریخ و تئوری معماری باشه(فارغ از طراحی به موضوعات تئوری معماری بپردازه) چنین گرایشی در ایتالیا یا کشور های دیگه وجود داره؟در چه دانشگاههایی؟ با چه عنوانی؟
22-12-2014, 02:52 PM
دوست عزیز
نمیشه که در کشوری گرایش خاصی رو در دکتری ارائه بدن، شما باید دنبال استادی بگردی که زمینه کاری اش به معماری تاریخی بخوره بعد باهاش مکاتبه کنید. در حالت کلی باید برای رشته دکتری معماری اقدام کنید و پرپزال خودتون رو در خصوص این گرایشی که مد نظرتون هست بنویسید که وقتی استادی خوند ازش درک مناسبتری داشته باشه که شما به این مورد علاقه دارید. در کل نمیشه دقیق گفت این گرایش و فقط هم دکتری!! من اینجا لیست همه دانشگاههای ایتالیا که دکتری معماری دارن رو جمع کردم اما برخی به ایتالیایی و برخی انگلیسی هستند. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
19-02-2015, 01:10 PM
درود و خسته نباشید
بزای ثبت نام در رشته Controllo di qualita' dei prodotti per la salute باید آلفا تست پزشکی امتحان بدیم؟ ممنون میشم اگه پاسخ بدید
19-02-2015, 03:06 PM
(19-02-2015, 01:10 PM)'alino' نوشته: درود و خسته نباشیدسلامبله اگر مقطع لیسانس هستی نیاز هست. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
24-02-2015, 07:58 PM
سلام .
من سال سوم رشته عکاسی دانشگاه هنر سمنان ام و می خواستم بدونم امکانش هست برای یکی از دانشگاه های ایتالیا درخواست دکترای پیوسته توی رشته خودمو بدم ؟ چون شنیدم برای ارشد عموما بورس نمی دن . و اینکه تو مقطع دکتری با زبان انگلیسی تدریس میشه . درسته ؟
25-02-2015, 12:53 PM
(24-02-2015, 07:58 PM)'LollipOp' نوشته: سلام .سلام بر شمادکترای پیوسته در ایتالیا وجود نداره!!! واسه رشته هنر بیشتر دانشگاها اتفاقا به ایتالیایی تدریس میکنن. واسه ارشد جز چند دانشگاه محدود باقی بورس نمیکنن. اما خوب شما از بورس استانی استفاده کنید. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
20-04-2015, 02:18 PM
من لیسانس مهندسی عمران و ارشد مدیریت دارم.
اگر برای دکترا اقدام کنم احتمال بورسش کمتره.ارشد چی بخونم بهتره؟ دانشگاه جنوا چطور دانشگاهی است؟به لحاظ رنکینگ و موقعیت شهری؟ اعتبار مدرک دانشگاه جنوا چطوره؟ به نظرتون با لیسانس عمران برم معماری بخونم بهتره یا عمران و محیط زیست؟ احتمال کار برای کدوم بیشتره؟ (20-04-2015, 02:18 PM)'amirfriendship' نوشته: من لیسانس مهندسی عمران و ارشد مدیریت دارم. شما میتونی برای دکتری Engineering Managment اقدام کنی. اما برای ارشد عمران باید بگم بولونیا و پلیمی و ناپولی و رم میتونی انگلیسی ارشد بخونی. دانشگاه جنوا دانشگاه معروفی نیست ضمن اینکه رشته انگلیسی خاصی نداره که تحصیل کنید. برخی رشته علوم پایه. خوندن عمران و معماری به انگیزه و طرح ریزی اینده شغلی خودت داره که باید تصمیم بگیری. اما در جای بعدی رزومه شما میگه که عمران شانست بیشتره یا معماری. چون معماری جز رشته های پر طرفدار در ایتالیاست.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
04-06-2015, 05:10 PM
با سلام
يه دانشگاه خيلي خوب واسه دندانپزشكي لطفا به من معرفي ميكنيد؟ من ميتونم ازمون رو ندم و به جاش دوره ٩ ماهه درساي تخصصي رو به زبان ايتاليايي بگذرونم؟ و يا اينكه دانشگاه خوبي در اين رشته وجود داره كه به زبان انگليسي تدريس كنند؟ پيشاپيش ممنون از پاسختون
04-06-2015, 06:02 PM
(04-06-2015, 05:10 PM)'Mitrakhanom' نوشته: با سلام دانشگاههای ایتالیا بصورت محدود برخی دانشگاههای میلان و پاویا و رم برخی رشته های پزشکی رو به انگلیسی اارئه کرده اما دندانپزشکی رو اطلاعی ندارم!!
خیر. شما باید ازمون ورودی رو شرکت کنی. ضمناً بهتره در محیط این کشورها به زبان خودشان تحصیل کنید. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public |
|