15-06-2015, 12:14 AM
(11-06-2015, 06:40 PM)'mehrdadbala' نوشته:سلام دوست عزیز
من ارشد اقتصاد بلونیا پذیرش گرفتم و دقیقا مشکل شما رو دارم و نگران بودم که سفارت قبول نکنه. مرسی اینکه شما ی جورایی جواب منم دادید.
مدرک موقت قابل ترجمه منظورش گواهی پایان تحصیلات هست که دانشگاه میده و تا زمان گرفتن دانشنامه اصلی معتبره. اینکه این مدرک جقد طول میکشه دست خود دانشگاس شاید از یک روز تا یک ماه. (باید با پافشاری و اینو بببین و اونو ببین کمش کرد.)
من خودم هفته بعد امتحاناتم تموم میشه برای اینکه به ددلاین سفارت برسم از الان با اساتید و آموزش و ... حرف زدم که کارام جلو بیفته.
تا اونجایی که من میدونم و از بقیه بچه هایی که سال های گذشته پذیرش گرفتن پرسیدم، گواهی پایان تحصیلات تا صدور دانشنامه اصلی اعتبار داره و همون حکم رو داره. یعنی قابل تایید در وزارت علوم، ترجمه رسمی، تایید وزارت دادگستری و خارجه هم هست. پس با این حساب سفارت این رو قبول میکنه.
البته نمیدونم میدونید یا نه ولی گرفتن خود این گواهی منوط به تسویه و پرداخت آموزش رایگان و کارهای نظام وظیفه (اگر مشمولید) هستش. یعنی صدورش یه بحثه که باید اون کارمند زود کارتون رو انجام بده و تحولیش یه بحث دیگه.
راستی دو تا سوال:
1- من الان مدارک دبیرستان رو دادم ترجمه و هفته بعد میخوام ببرم سفارت تشکیل پرونده ناقص بدم.(بدون مدارک کارشناسی). سفارت نوشته که سه شنبه و پنج شنبه از 9-12. برای رفتن تو و تشکیل پرونده نیازه از چند ساعت زودتر برم جلوی سفارت یا توی این بازه هر ساعتی بری کارت راه میفته؟ (خلاصه بگم جلوی سفارت شلوغ هست یا نه؟)
2- شرح دروسی که خواسته رو میشه خودمون ترجمه کنیم یا دارالترجمه باید باشه؟ اگه خودم ترجمه کنم باید مدیر گروه امضا کنه؟ نیاز به مهر آموزش هست؟
امیدوارم کمکت کرده باشم.
آقا ببخشید دیر شد.
1) یه نگهبان مو بور داره که توی همین روزایی که گفتین. هر چند دقیقه یه بار از در سمت چپ دانشجو هارو میگه بیان تو. ولی حتما باید از قبل وقت با ایمیل بگیری و پرینتشو نشون بدی. البته اگر هم پرینت رو نبری چون اسمت تو لیستشون رد شده تو قسمت پذیرش نگاه میکنه و ردت میکنه تو. اگه نیومد دانشجوهارو صدا کنه زنگ در سمت چپ رو بزن یه کم انگلیسی بلده بگو دانشجو ام و پرنتتو از توی دوربین نشون بده. بد بهت میگه منتظر باش تا بیام. من چند بار رفتم ساعت 8:50 تا 9:30 اونجا بودم رفتم تو ولی دیگه دیرتر از 10 نشه چون شلوغه ممکنه بگن بعدا بیاید.
2) شرح دروس رو خودتون میتونید بنویسید. لازم نیست ایتالیایی باشه. خانومه فقط مهر میزنه. شرح دروس فقط برای این هست که ببینن ایا شما قبل از شروع ترم باید چندتا درس بگذرونی یا نه. فقط همین.(سفارت بیخود تو کار دانشگاه دخالت میکنه!!). امضا پمضای مدیر گروه و اینا لازم نیست مگه برا محکم کاری.
مرسی بابت کمک. وقتی رفتی تو اگه دوباره خواستی بیای از خود خانوم باجه 7 قبض بگیر برا دفعه بعدی که میخوای بری اگه کارات ناقص بود.
1) یه نگهبان مو بور داره که توی همین روزایی که گفتین. هر چند دقیقه یه بار از در سمت چپ دانشجو هارو میگه بیان تو. ولی حتما باید از قبل وقت با ایمیل بگیری و پرینتشو نشون بدی. البته اگر هم پرینت رو نبری چون اسمت تو لیستشون رد شده تو قسمت پذیرش نگاه میکنه و ردت میکنه تو. اگه نیومد دانشجوهارو صدا کنه زنگ در سمت چپ رو بزن یه کم انگلیسی بلده بگو دانشجو ام و پرنتتو از توی دوربین نشون بده. بد بهت میگه منتظر باش تا بیام. من چند بار رفتم ساعت 8:50 تا 9:30 اونجا بودم رفتم تو ولی دیگه دیرتر از 10 نشه چون شلوغه ممکنه بگن بعدا بیاید.
2) شرح دروس رو خودتون میتونید بنویسید. لازم نیست ایتالیایی باشه. خانومه فقط مهر میزنه. شرح دروس فقط برای این هست که ببینن ایا شما قبل از شروع ترم باید چندتا درس بگذرونی یا نه. فقط همین.(سفارت بیخود تو کار دانشگاه دخالت میکنه!!). امضا پمضای مدیر گروه و اینا لازم نیست مگه برا محکم کاری.
مرسی بابت کمک. وقتی رفتی تو اگه دوباره خواستی بیای از خود خانوم باجه 7 قبض بگیر برا دفعه بعدی که میخوای بری اگه کارات ناقص بود.