19-05-2014, 01:23 PM
در رشته من که مفاهیم از سخت تا بسیار سخت و قطعا اکثریت مطلقشون انتزاعی هستند این چیزا ادا و اطوار تلقی میشه البته به نظر من! چون باید دقیقا فهمیده باشید مثلا اگر میگن در رباست کنترل، سیستمی پایدار داخلی هست که در اون در تشکیل PCF حذف صفر و قطب ناپایدار اتفاق نیفتاده باشه.خوب که چی؟مفهومش جای دیگه ای هست که باید با تمرین و رجوع مکرر به رفرنس ها و تجسم ذهنی و .... بهش برسید. من سالها پیش یعنی اون موقع هایی که نصرت تازه درست شده بود و کلی تبلیغ می کرد از یک طریق تبلیغ مدرسه ای(سوم راهنمایی) با این روش آشنا شده بودم و بخاطر نوع مدرسه خیلیییی ها رفته بودن کلاس.من که انگیزه ای براش نداشتم ولی بچه هایی که رفته بودن کلاس و جزوه گرفته بودن تغییری نکردن چون نهایتا جای سه چهار شاگرد اول تغییر نکرد که محکمترم شد[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]. من جزوه هاشون رو خوندم و تکنیکهاش رو تمرین می کردم همون موقع، و ازشون می پرسیدم چیا میگن بهتون(هیچی هم نمیتونستن بگن[img]images/smilies/wink.gif[/img]). مثلا یک الگوریتم تندخوانی که من از کل جزوه یاد گرفتم خیلی خوب بود و من قبلش بلد نبودم. اینجوری بود: 1- اول آروم و تو دلتون البته بدون تلفظ بخونید، یعنی فقط با چشم هر کلمه رو بخونید. 2-بعد سعی کنید به مرور دامنه دیدتون رو زیاد کنید و دو کلمه،سه کلمه،... بخونید تا بتونید به حدی برسید که بتونید هر سطر رو در دو بخش ببینید و بفهمید. نهایتا یک سطر کامل در یک لحظه. من نتونستم به این حد برسم و به قدری یاد نگرفتم و تمرینم نکردم که با نگاه به مرکز سطر بتونم کل سطر رو بخونم[img]images/smilies/sad.gif[/img]
اما برای انگلیسی مشکل ما درک متون هست و قبل از رسیدن به درک تقریبا کامل واژه ای و درک کامل گرامری نمیشه چندان این روش رو بکار برد(البته بازم نظر شخصی من).
اما برای انگلیسی مشکل ما درک متون هست و قبل از رسیدن به درک تقریبا کامل واژه ای و درک کامل گرامری نمیشه چندان این روش رو بکار برد(البته بازم نظر شخصی من).
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم