30-06-2015, 08:42 AM
سلام به همگی،
دوستان من یه پیشنهاد دارم البته فقط پیشنهاد !!!!!
اگر موافقید یه بخش تو همین سایت ایجاد کنیم البته اگر مدیریت موافق باشند،
با توجه به اینکه خدا رو شکر اکثراً در روزهای آخر فعالیتشون هست تو این سایت و ایشالا تا دو سه ماه آینده همه ویزاشونو خواهند گرفت، و هنور حال و حوصله سر زدن به سایتو دارن، بیاین در رابطه با برنامه هامون برای کانادا صحبت کنیم، واقعاً چقدر برنامه ریزی کردیم، به محض ورود چیکار می کنیم، آیا زبان می خونید الان و آیا هیچ گونه استرسی ندارید که چی میشه و از اینجور مسائل شاید صحبتهای یه نفر برای کسانی مثل من که یه کم استرس اونجا رو دارن کمک کنه.
ممنون از اینکه وقت میذارید، ایشالا همگی به آرزوهامون برسیم.
دوستان من یه پیشنهاد دارم البته فقط پیشنهاد !!!!!
اگر موافقید یه بخش تو همین سایت ایجاد کنیم البته اگر مدیریت موافق باشند،
با توجه به اینکه خدا رو شکر اکثراً در روزهای آخر فعالیتشون هست تو این سایت و ایشالا تا دو سه ماه آینده همه ویزاشونو خواهند گرفت، و هنور حال و حوصله سر زدن به سایتو دارن، بیاین در رابطه با برنامه هامون برای کانادا صحبت کنیم، واقعاً چقدر برنامه ریزی کردیم، به محض ورود چیکار می کنیم، آیا زبان می خونید الان و آیا هیچ گونه استرسی ندارید که چی میشه و از اینجور مسائل شاید صحبتهای یه نفر برای کسانی مثل من که یه کم استرس اونجا رو دارن کمک کنه.
ممنون از اینکه وقت میذارید، ایشالا همگی به آرزوهامون برسیم.
FSW 2014, NOC:0113, Received at CIO:12/19/2014, PER:03/07/2015, Ankara Visa Office, Processing Start: 06/11/2015 ,First Update Request:06/12/2015, Medical Request: 09/11/4015, Passport Request:10/20/2015