03-07-2015, 06:25 PM
(03-07-2015, 04:25 PM)r3z4 نوشته: روزی که ایمیل اپدیت فرستاده میشه، اولین باری هست که افیسر پرونده شما رو باز میکنه. قبل از اون هیچ اتفاقی توی پرونده شما نیفتاده. از اون به بعد هست که چک کردن eligibility و admissibility توسط افیسر شروع میشه. که شامل بحث سابقه کار، فاند، درخواست سکوریتی و بک گراند چک و... و بررسی کل مدارکی که ارسال کردید میشه.
نمی دونم منظورتون از اینکه "قبل از اون هیچ اتفاقی توی پرونده شما نیفتاده" چیه چون این حرف خیلی ناامید کننده و به دور از واقعیت به نظر می رسه. ممکنه آفیسر به قول فرمایش شما تازه رو پرونده assign شده باشه ولی حتما پرونده قبلا بررسی و به طور مقدماتی تایید شده که برای فرد آپدیت و مدیکال ریکوئست اومده. وقتی برای اکثر بچه ها (به جز جناب CT) ای میل آپدیت و مدیکال ریکوئست تقریبا همزمان بوده، قاعدتا پرونده قابل قبول بوده چون در غیر اینصورت دلیلی نداشت از بچه ها مدیکال بخوان. از طرفی تا به حال حداقل من به خاطر ندارم کسی از بچه هایی که مدیکال ریکوئست شدن ineligible یا inadmissible شده باشن. بنابرین آفیسر حتما یه بار دیگه مدارکو با دقت بیشتری بررسی و چک می کنه و اگه مشکوک بشه تقاضای آپدیتای بیشتر یا مصاحبه می کنه ولی کلا دیفالتشون اینه که زیاد سخت گیری نکنن. تو همین فروم بودن کسایی که من مطمئن بودم سابقه کار نداشتن و جور کردن یا کسایی که نواقصی تو مدارکشون بوده ولی خیلی راحت پاس ریکوئست شدن.