20-05-2015, 12:14 AM
(20-05-2015, 12:03 AM)'دارا' نوشته: با عرص سلام و خسته نباشید .دارا هستم 28 ساله لیسانس مدیریت دولتی پیام نور معدل 14.80 و ارشد مدیریت دولتی دانشگاه ازاد معدل 16.80 و طول دوره ارشد 3 ترم و انتخاب بعنوان بهترین دانشجو . مدرک زبان نگرفتم ولی زبانم بد نیست . 20 مقاله کنفرانس بین المللی خیلی معتبر دارم و چند جایی کمیته علمی کنفرانس ها هستم. با این شرایط تو دانشگاه های کانادا و امریکا میتونم پذیرش بگیرم .
با سلام
خوش امدین به اکادمیا .
دوست عزیز پذیرش گرفتن برای رشته های مدیریت دشوارتر از رشته های فنی هستش .
معدل لیسانس شما هم متوسط به پایینه و ارشد هم خوب . ولی دانشگا هاتون شناخته شده نیستن .
مقاله کنفرانسی واسه پذیرش زیاد تاثیر ندارن . مقالات با انتشارات معروف خیلی تو پذیرش موثر هستند که متاسفانه با توجه به علم مدیریت داغون ایران نمیشه این جور مقالات رو داد.
در ضمن نمره زبان ندارین ؟
و صد البته نمره جی مت یا جی ار ای واسه رشته های بیزیتس الزامی هست .
در کل حتی اگه در اونها هم نمره خوبی بیارین بازم سخته پذیرش و فاند در رشته های مدیریت و اقتصاد .
با تشکر
خوش امدین به اکادمیا .
دوست عزیز پذیرش گرفتن برای رشته های مدیریت دشوارتر از رشته های فنی هستش .
معدل لیسانس شما هم متوسط به پایینه و ارشد هم خوب . ولی دانشگا هاتون شناخته شده نیستن .
مقاله کنفرانسی واسه پذیرش زیاد تاثیر ندارن . مقالات با انتشارات معروف خیلی تو پذیرش موثر هستند که متاسفانه با توجه به علم مدیریت داغون ایران نمیشه این جور مقالات رو داد.
در ضمن نمره زبان ندارین ؟
و صد البته نمره جی مت یا جی ار ای واسه رشته های بیزیتس الزامی هست .
در کل حتی اگه در اونها هم نمره خوبی بیارین بازم سخته پذیرش و فاند در رشته های مدیریت و اقتصاد .
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana