22-01-2015, 02:14 AM
(22-01-2015, 01:13 AM)'qashqayli' نوشته: سام دوستان
من قصد آمادگی برای آزمون تافل رو دارم، البته به مدت دو سالی که خدمت سربازی دارم می رم وقت دارم(روزانه دو ساعت).
با توجه به این مدت زمان و اینکه وضعیت زبان من در حد مناسبی نیست از کجا( کدام مهارت) شروع کنم، چه منابعی را و با چه برنامه ای به من پیشنهاد می کنید؟
لطفا هر چهار مهارت را مد نظر قرار دهید!
اگر وضعیت زبانتون خوب نباشه شاید شروع از منابع اصلی تافل زیاد بهتون کمکی نکنه. در اینصورت بهتره یه مدت تمام تلاشتون رو برای تقویت سطح زبان عمومی تون انجام بدین و این واقعا روش بهتریه. یه مقداری از لانگمن کار کنید کمک میکنه بهتون که متوجه شید که آیا می تونید با این منابع ارتباط برقرار کنید یا نه. در هر صورت از همون لانگمن که بیسیک تره شروع کنید. بعد می تونید بنابه وقت و سطح دانشتون برین سراغ کتاب هایی مثل دلتا، بارونز و کمبریج. بارونز رو برای لسینینگش حتما پیشنهاد می کنم.
برای لغت 504 و essential words رو بخونید (کلمات رو تو جمله و به زبان اگلیسی سعی کنید بخونید). ویدئوها و پاورپوینت های نت فول رو هم بخصوص برای اسپیکینگ پیشنهاد می کنم. البته قالبی که نت فول برای سوال اول رایتینگ پیشنهاد میده هم کمک کننده ست. کار کردن TPO ها هم یک بایده. شما وقتی یک کتاب رو تموم کردین. دو سه تا از TPO هارو کار کنید ببینید کجاها ضعف هاتون بیشتره. این باعث میشه جهت گیری بهتری برای ادامه مطالعاتتون داشته باشین. قبل از امتحان هم وقت کافی برای کار کردن همه TPO ها در نظر بگیرید.
این تاپیک هم حاوی نظرات ارزشمند بچه هاست و اگر بقیه پست هاشو بخونید بهتون کمک میکنه. هرچند من الان بهتون توصیه نمیکنم خیلی خودتون رو درگیر منابع کنید. الان فعلا فقط شروع کنید و تمام توانتون رو برای تقویت ارتباطتون با زبان انگلیسی بکارببرید. به کتابخانه هم می تونید برای منابع یه نگاهی بندازید.
برای لغت 504 و essential words رو بخونید (کلمات رو تو جمله و به زبان اگلیسی سعی کنید بخونید). ویدئوها و پاورپوینت های نت فول رو هم بخصوص برای اسپیکینگ پیشنهاد می کنم. البته قالبی که نت فول برای سوال اول رایتینگ پیشنهاد میده هم کمک کننده ست. کار کردن TPO ها هم یک بایده. شما وقتی یک کتاب رو تموم کردین. دو سه تا از TPO هارو کار کنید ببینید کجاها ضعف هاتون بیشتره. این باعث میشه جهت گیری بهتری برای ادامه مطالعاتتون داشته باشین. قبل از امتحان هم وقت کافی برای کار کردن همه TPO ها در نظر بگیرید.
این تاپیک هم حاوی نظرات ارزشمند بچه هاست و اگر بقیه پست هاشو بخونید بهتون کمک میکنه. هرچند من الان بهتون توصیه نمیکنم خیلی خودتون رو درگیر منابع کنید. الان فعلا فقط شروع کنید و تمام توانتون رو برای تقویت ارتباطتون با زبان انگلیسی بکارببرید. به کتابخانه هم می تونید برای منابع یه نگاهی بندازید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا