10-07-2015, 05:54 PM
(10-07-2015, 05:50 PM)fatima204 نوشته: خیلی ممنون از راهنماییتون شاید سوالم خنده دار به نظر برسه ولی مشکل اساسی من حفظ لغاته طوری که معنی انگلیسی به هیچ وجه یادم نمیمونه و در مقابل معنی فارسی کاملا به خاطرم می مونه آیا اشتباهه که معنی لغاتو به فارسی در بیارم و یک مثال انگلیسی برای آشنایی با نحوه کاربردش تو جمله استفاده کنم خیلی ممنون از راهنماییتون
درود
خواهش میکنم. این سوالی است که خیلی ها در ابتدای راه میپرسن. اگر اینطوری در خاطرتون میمونه اصلا مشکلی نیست. ببینید این امتحان اینطوری نیست که یکی بگه این راه فقط جواب میده.یادمه دوستی داشتم بهش میگفتم اینطوری بخونی 80 هم نمیاری، 97 آورد!
ولی در حالت کلی بهتره سعی کنید ذهنتون رو انگلیسی بار بیارید تا در آینده هم مشکلی پیش نیاد. اینکه در جمله استفاده میکنید خیلی خوب هستش و باعث میشه هم رایتینگ و هم ریدینگتون قوی تر بشه.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.