13-07-2015, 10:52 PM
(13-07-2015, 10:30 PM)gilay نوشته: siya_kh198
سلام
من یه سوال دارم فقط قبلش در رابطه با سوالم بگم که اصلا واسه همینه که با اون دوستمون موافقم که باید یه فروم
هم راه بندازیم در مورد مسایل مربوط به رفتن!!!
میشه یک عزیزی واسه بنده توضیح بده چرا همه اصرار دارن که فورا land کنن؟ خوب اگه نگران سرما هستین چرا نمیذارین واسه آخرای visa expiry time???? مثلا بعد از عید؟
همه ش نگرانم نکنه زودتر رفتن امتیازی داره از نظر کاریابی و .... که من نمیدونم!
ممنون میشم توضیح بدید.
سلام دوست گرامی
ببینید این مطمئنا یه جواب ثابت برای همه نداره ولی من مختصریش رو بگم خدمتتون. مثلا خود بنده یکی از دلایلم اینه که یکی از بچه هام سن رفتن به پیش دبستانی رو داره و خوب ما مجبوریم زودتر بریم اونجا تا حداقل یکماه قبل از باز شدن مدارس اونها که حدود 10 شهریور ما میشه کمی با محیط و جو اونجا آشنا شده باشیم و بتونیم مدرسه هم پیدا کنیم. دلایل دیگه هم برای هر کسی میتونه متفاوت باشه. یکی دوست داره زودتر از اینجا بکنه و بره و یا هر دلیل دیگه. ولی بطور کلی من دوتا دوست و دوتا فامیل اونجا دارم که اونهام بیش از 15 سال هست کانادا زندگی می کنن و توصیه می کردن اگر قراره برم تا هوا بهتره برم چون هم راحتتر میشه به محیط و خیابونها مسلط شد و هم اینکه محیط برای ماهایی که هنوز به اون برف و سرمای اونجا عادت نداریم از نظر روحی روانی و یاد گرفتن مسیرها و وسایل حمل ونقل عمومی راحتتر و بهتر هست. این معنیش این نیست که کسی که توی فصل سرما میره کاری نمی تونه بکنه. موضوع اینه که الان از نظر این مسائل برای ماها کار راحتتر میشه. بعدهم ماها که این همه مدت منتظر بودیم کارمون درست شه بریم خوب حالا درست شده دیگه واسه چی بازم دست دست کنیم و اینجا بمونیم؟احتمالا توی این مدت انتظار باید کمی کارامون رو برای رفتن جمع و جور کرده باشیم دیگه. اینم بگم که امیدوارم هرکس قصد رفتن داره زودتر به مقصدش برسه ولی خود من این یکماه و نیم که از پاس ریکوئستم گذشته باور کنید نفهمیدم چجوری گذشت و حال و هوای عجیبی داشتم. از اون زمانایی بود که دلم می خواست کمی بیشتر طول بکشه ولی به هر حال انجام دادنی رو باید انجام داد
راستی از دعاهای خوبتون مارو بی بهره نگذارید هفته دیگه دارم میرم اونجا که دیگه بمونم و اگر انشااله زود جا بیفتم و دسترسی به اینترنت پیدا کنم حتما به این فروم بازم سر می زنم.
خیلی حرف زدم ببخشید هم خوشحالم هم دلم کمی گرفته. گفتم با دوستان گپی زده باشم.