27-06-2015, 02:55 AM
(31-01-2015, 09:49 AM)Shahrouz نوشته:درود
ناتی، آزمون مترجمی دارد. در این امتحان شرکت کردید؟
خیر امتحان ناتی ندادم.
اقامت دائم استرالیا SkillSelect
|
27-06-2015, 02:55 AM
(31-01-2015, 09:49 AM)Shahrouz نوشته: خیر امتحان ناتی ندادم.
06-07-2015, 12:15 PM
دوستان من یه مانی اردر دارم برای Engineers australia که الان دیگه لازم نیست ازش استفاده کنم برای اونایی به درد میخوره که 3 سال اسسمنتشون تمام شده میخوان تمدید کنن اگه کسی خواست به من پیغام بده خصوصی همونقدر که خودم هم دادم پولشه چون دوستم از خود استرالیا برام گفته بدون هیچ کارمزد و اینا
16-07-2015, 01:15 AM
سلام اقا بهرم
ما قصد مهاجرت به استرالیا رو داریم و درمرحله تحقیق هستم،مطالبی که برای گرفتن ویزا ذکر کردید رو مطالعه کردم ولی چون سایتهایی که ذکر کردید به زبان انگلیسی بودند چیز زیادی نفهمیدم،همسرم مهندس برق و هشت سال سابقه کار مرتبط با رشته با بیمه هستن و سن ۳۳ سال و تا دیر نشده میخایم اقدام کنیم،این ویزایی گه گفتین ایا شامل مامیشه؟میشه مفصل تر توضیح بدید و به زبون ساده تر بگید که ما چه کارهایی باید انجام بدیم ممنون میشم،اگه یکی از رسانه های اجتماعی مثل تلگرام یا واتس اپ یا ... هم دارید ممنون میشم در اختیار بزارید تا سوالاتم رو اونجا بپرسم یا اینکه اگر شماره تماسی دارید تا همسرم از شما راهنمایی بگیرد خیلی ممنون میشم.
06-08-2015, 02:21 AM
(16-07-2015, 01:15 AM)naz نوشته: سلام اقا بهرم سلام، شما که عزم مهاجرت به یک کشور انگلیسی زبان را دارید و میخواهید در اون کشور کار و زندگی کنید، باید تلاش کنید حداقل از پس یک وبسایت انگلیسی زبان (حتی به کمک دیکشنری هم شده) بربیایید. هیچ چیز با ارزشی به راحتی بدست نمیاد و لازمه اش انگیزه قوی و پشتکاره! پس اولین قدم تقویت زبان انگلیسی تا سطح حرفه ای هست. همسر شما با ۸ سال سابقه کار ۱۰ امتیاز و با ۹ سال سابقه کار ۱۵ امتیاز میتونه بگیره. سن ایشون هم مناسبه و بنظرم راحت میتونه درخواست اقامت کنه. شرط اول اینه که همسر شما لیسانس برق خونده باشه و ابتدا باید امتحان آیلتس بده و حداقل نمره ۶ بیاره. (نمره ۷ برای امتیاز مهاجرتی ایده آل تره). بعد مدارک سوابق کاری به همراه لیسانس رو برای موسسه Engineers Austrlaia بفرسته که بتونه سواد و مهارت کاریش رو به کشور استرالیا ثابت کنه. بعد میتونه برای دریافت اقامت اقدام کنه. یا میتونید خودتون از طریق وبسایت immi.gov.au اقدام کنید، یا اینکه وکیل مهاجرتی همه این کارها رو براتون میکنه. از تماس در خارج از فضای فروم معذورم و شرمنده ام که نمیتونم این کار رو انجام بدم. سوالی بود همینجا در خدمت هستم و سعی میکنم زودتر سر بزنم که جواب شما رو بدم. .
07-08-2015, 01:08 PM
ممنون از شما اقای بهرام که پاسخ دادید
ما قبل ازینکه ایلتس بگیریم میتونیم پروندمون رو ارسال کنیم وتا به پرونده رسیدگی بشه ایلتسمون رو همزمان با اون بگیریم تا عقب نیوفتیم؟یا اینکه همه ی مدارک رو باید همزمان تحویل بدیم؟ و اینکه اگه نخایم وکیل بگیریم خودمون از پس کارای مهاجرت برمیایم یا نه؟ واینکه بهترین نوع ویزا برای ما درحال حاضر چه نوع ویزایی هست؟ و سوال اخر اینکه قبل از خروج از کشور چجوری مطمین بشیم که در کشور مقصد کار گیرمون میاد یا نه و یا سایت هایی هستش که بتونیم کار رو قبل از خروج از کشور پیدا کنیم که ریسک نباشه؟ ببخشید که سوالاتم زیاد شد،ممنون از پاسخگوییتون. (07-08-2015, 01:08 PM)naz نوشته: ممنون از شما اقای بهرام که پاسخ دادید خیر. آیلتس اولین قدمه. آماده شدن و نمره گرفتنش هم کلی تلاش میخواد و وقت میبره. همسر شما بهترین کاری که میتونه بکنه اینه که از همین الان شروع کنه زبان خوندن و تست آیلتس زدن به مدت ۶ ماه و برای نمره ۷ (در همه مهارتها) تلاش کنه. همینطور میتونه از همین الان شروع کنه CDR رو نوشتن که خیلی زمان میبره. (بطور خلاصه بگم باید ۳ تا از کارها و پروژه هایی که انجام داده رو به زبان انگلیسی بنویسه و اثبات کنه) وقتی امتحان آیلتس رو داد و نمره ۷ رو گرفت سابقه کاریش هم ۹ سال شده و میتونه بیشترین امتیاز رو بگیره. بعد مدارکش همراه با CDR رو بفرسته برای اداره Engineers Australia که ارزیابی بشه. همین بررسی خودش حدودا ۳-۴ ماه زمان ببره. وقتی این مرحله هم تکمیل شد میتونه EoI یا همون Expression of Interest رو از طریق وبسایت اداره مهاجرت درخواست بده که بره توی نوبت تا دعوت بشه که بتونه اپلای کنه و ادامه ماجرا... همه این کارها شاید یکی دو سالی طول بکشه ولی مهم نیست، نتیجه تلاشتون خیلی باارزش تره. وکیل کار خاصی انجام نمیده، همین چیزایی که گفتم رو بهتون میگه و ازتون میخواد انجام بدید. حتی در نوشتن CDR هم کمکی بهتون نمیکنه. شما به ویزای skilled indépendent Visa 189 باید اقدام کنید. لطفا به این آدرس برید و روی قسمت Point Test کلیک کنید، و همش رو مطالعه کنید. هرجاشو نفهمیدید بپرسید تا توضیح بدم. کار پیدا کردن به انگیزه و تلاش خودتون بستگی داره. اگه ایران همسرتون جایگاه کاریش خوبه، نباید توقع داشته باشه که همون جایگاه هم در استرالیا وقتی رسید پیدا کنه... باید از کار رده پایین تر شروع کنه و کم کم رشد کنه. خیلی ها حتی وقتی میان تا مدتها نمیتونن کار پیدا کنن و از پس مخارج زندگی بر نمیان و مجبورن برای اینکه زندگیشون بگذره شغلهای بیربط و با دست مزد پایین مثل کار در فروشگاهها یا رستوران بگیرن که از زندگی عقبشون میندازه. ولی به هرحال زندگی در استرالیا کاملا با ایران فرق میکنه و باید کاملا حساب شده برید جلو. البته شنیدم بعضی وکیلها میتونن شغل پیدا کنند از کشور مقصد. حتی بعضیها هم میتونن اسپانسر کاری پیدا کنند و شما از طریق اون شرکتها به استرالیا برید و از این طریق اقامت دایم بگیرید. (من در این مورد هیچ اطلاع دقیقتری ندارم ولی تحقیق کنید اگه کسی رو پیدا کردید که میتونه برای شما همچین اسپانسرهایی رو پیدا کنه و قابل اطمینان هستند بنظرم بهتره همین راهو انتخاب کنید. ) سوالهاتون خیلی خوب بود و معلومه که انگیزه و علاقه جدی دارید. بازم سوالی بود در خدمتم. .
واقعا ممنون از شما که ریز به ریز و با دقت به سوالاتم جواب دادید
فقط این cdr رو متوجه نشدم چیه ،منظور از کارها و پروژه هایی که باید ترجمه بشه چه کارها و ترجمه هایی هست ؟؟ واینکه بعد از اپلای کردن شغل مورد نظر در کشور مقصد قبل از خروج از ایران،چقد میشه رو اون کار حساب کرد یعنی منظورم ایا به این سایت ها میشه اعتماد کرد و از شغلمون در ایران استعفا داد و رفت.؟! خود شما بعد از رفتن به استرالیا کار خوب گیرتون اومد؟از چه طریق؟البته ببخشید که سوالم شخصی شد اگه دوست داشتید پاسخ بدید واینکه یکم از سبک زندگی در استرالیا اگه توضیح بدید ممنون میشم تا یکم ذهنمون درمورد جایی که میخایم زندگی کنیم بازتر بشه، باز هم یک دنیا سپاسگزارم از وقتی که میزارید برای پاسخگویی.
11-08-2015, 06:30 PM
(10-08-2015, 03:11 PM)naz نوشته: واقعا ممنون از شما که ریز به ریز و با دقت به سوالاتم جواب دادید مهندسین دارای مدرک تحصیلی خارج از استرالیا باید سواد و مهارت خودشون رو به کشور استرالیا بشناسونند و ثابت کنند. همینطوری بگی مدرک لیسانس برق از دانشگاه ایران دارم یا اینکه بگی سابقه کاری ۹ سال از ایران دارم برای اداره مهاجرت قابل قبول نیست. پس شوهر شما اگه لیسانس از ایران داره و سابقه کاری از ایران جمع کرده باید حتماً یک انشای بلند بالا به انگلیسی بنویسه و ۳ تا از کارهای علمی که انجام داده و به مهارتش اضافه شده رو توصیف کنه. میتونه پروژه درسی بزرگ تکنفره و یا گروهی باشه، میتونه پروژه کاری باشه، میتونه شرکت در کنفرانس و یا حتی مطالعه یک کتاب علمی باشه. ولی باید خیلی با مهارت نوشته بشه که بتونه اثبات کنه یک مساله ای رو حل کرده و با موفقیت به اتمام رسونده. به این انشا میگن CDR که وقتی کامل شد باید به اداره Engineers Australia بفرسته تا اونها براتون صلاحیت مدرک لیسانستون رو تایید کنند و همینطور سابقه کاری که از ایران دارید رو به استرالیا ارزیابی کنند تا اینکه قابل شناسایی برای اداره مهاجرت باشه و بتونید ازش امتیاز بگیرید. حدودا هم ۸۰۰-۹۰۰ دلار هزینه اش میشه و خیلی هم نوشتنش زما ن و انرژی میبره. خیر به سایت اینترنتی نمیشه اصلا اعتماد کرد، اگه میخواهید همچین کاری رو بکنید باید از آشنایان و اطرافیان پرس و جو کنید ببینید کی اینکارو کرده و سراغ داره. من خودم کمی دنبالش بودم ولی موفق نشدم، چون پول هم زیاد نداشتم بدم به این افراد. من وضعیتم فرق داشت و در استرالیا تحصیل کردم و ۴ سال زندگی کردم، سنم هم ۲۷ سال بود، سابقه کاری هم اصلا نداشتم. ولی با اینحال وقتی اقامتم جور شد حدود ۴۰ جا رزومه فرستادم و ۲ جا مصاحبه رفتم تا آخرش دو ماهه کار پیدا کردم و در یک شرکت مهندسی برق استخدام دایم شدم و الان هم راضی هستم. کار برای مهندسین کمی سخت پیدا میشه و به راحتی بچه های IT نیست. ولی غیرممکن هم نیست. کار پیدا کردن در خارج پشتکار و انگیزه میخواد، خیلی ها رو میشناسم فقط میگن کار نیست، ولی وقتی دقیقتر میپرسی ازشون میفهمی واقعا دنبالش نمیگردن. حتی حوصله ندارند روزی ۵ جا رزومه بفرستن! فقط میگن کار نیست. خب تا نریم دنبالش که خودش نمیاد! استرالیا کشور خوبیه، هرچند فوق العاده کشور گرونی بنظر میرسه ولی اگه شغل و درآمد داشته باشی زندگی خیلی خوب میچرخه و اصلا استرس نخواهی داشت. شغل های حرفه ای درآمدش از امریکا و کانادا بنظرم کمی پایینتره ولی برای من چندان مهم نیست. مردمش همه با هم دوست و مهربون هستند. کلا مهاجرت به استرالیا هدف بزرگیه که برای رسیدن بهش باید خیلی تلاش و هزینه کرد، ولی بنظرم به نتیجه اش میارزه. برای زندگی و مستقر شدن سعی کنید حتما سیدنی و ملبورن رو انتخاب کنید چون جمعیتش بیشتره. باز هم سوالی بود بپرسید فقط لطفا سعی کنید بیشتر در راستای موضوع تاپیک باشه که از موضوع تاپیک خارج نشیم. ممنون .
26-08-2015, 08:21 AM
سلام من میخوام مدارکم رو برای اسسمنت بفرستم
بدون امتیاز سابقه کار و به شرطی که 15 رو از اسسمنت بابت مدرک بگیرم 65 امتیاز دارم.. مشکلم الان نوشتن سی دی آر بدون داشتن سابقه کار هست میشه اگه نمونه ای تو این زمینه دارید به من کمک کنید.
29-08-2015, 02:14 AM
(26-08-2015, 08:21 AM)beni نوشته: سلام من میخوام مدارکم رو برای اسسمنت بفرستم من خودم بدون سابقه کار تونستم بنویسم. سابقه کار مهمه ولی بدون اون هم به شرطی قابل قبوله که بتونید مهارت و سواد خودتون رو طور دیگری ثابت کنید، یعنی چیز دیگری رو بعنوان نقطه قوت خودتون معرفی کنید. مثلا من خودم در دو تا از دانشگاههای معتبر استرالیا ارشد خونده بودم و این خودش خیلی براشون اهمیت داشت به طوریکه در نامه ای که بهم دادن، خودشون صریحا عنوان کردند. یکی از اونها پروژه لیسانس ایرانم بود، دو تای بقیه اش تکالیف گروهی و آزمایشگاهی دوران تحصیل در مقطع مستر در استرالیا بود، شما استارتش رو بزنید(این خودش خیلی انگیزه میخواد)، هر جا به مشکل برخوردید من در خدمتم . .
|
|